Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024 Scorpion

Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024 Scorpion. Pentru tine, această săptămână aduce o intensitate emoțională și mentală sporită, odată cu Luna Plină în propria ta zodie la începutul săptămânii.

de Redactia Observator

la 20.04.2024, 13:12

- Shutterstock

Acest aspect amplifică emoțiile și poate aduce la suprafață aspecte adânc îngropate ale subconștientului tău. Duminica, Marte conjunct Neptun aduce o energie confuză și iluzorie, care te poate face să te simți puțin dezorientat și vulnerabil. Este important să te bazezi pe intuiția ta și să fii atent la semnalele subtile din jurul tău.

BANI: Cu Luna Plină în Scorpion la începutul săptămânii, este posibil să devii conștient de anumite aspecte legate de finanțe și resurse partajate. Este important să fii atent la modul în care îți gestionezi resursele și să fii deschis la schimbări și transformări în plan financiar. Joi, odată cu ieșirea lui Mercur din retrogradare, vei simți o îmbunătățire în comunicarea și planificarea financiară.

DRAGOSTE: Odată cu ieșirea lui Mercur din retrogradare joi, vei simți o ușurare în comunicarea cu partenerul și veți putea găsi soluții mai ușor la eventualele conflicte sau neînțelegeri din trecut. Cu Marte conjunct Neptun duminică, este posibil să te simți puțin confuz în legătură cu direcția relației tale sau să ai tendința să idealizezi partener fii realist și să fii deschis la comunicare sinceră pentru a evita neînțelegerile și pentru a menține o legătură sănătoasă și echilibrată în cuplu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024 Scorpion