Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2023. Zodia care va primi o oportunitate de muncă în străinătate

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2023. Soarele intră luni în Scorpion iar începutul săptămânii poate fi unul tumultuos din punct de vedere financiar sau emoţional. Veşti mari pe plan personal ar putea lua prin surprindere câteva zodii. Stările negative şi problemele cu somnul te-ar putea ajunge sâmbătă seara, când Luna Plină în Taur poate influenţa stările interioare.

de Redactia Observator

la 23.10.2023, 11:55

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2023. Zodia care va primi o oportunitate de muncă în străinătate
Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2023. Zodia care va primi o oportunitate de muncă în străinătate - Shutterstock

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2023 Berbec

Luni, Soarele trece în Scorpion și pune în evidență posibilitățile de suplimenta resursele financiare prin speculații. Iar sâmbătă are loc Luna Plină în Taur și vei primi o ofertă avantajoasă din punct de vedere material, poate un nou loc de muncă sau găsești soluții pentru probleme fiscale mai vechi.

BANI: În această săptămână ai parte de efecte concrete ale muncii tale. Reușești să îți crești veniturile, dar cel mai important este că nu mai ai datorii sau restanțe. Luna Plină poate aduce un răspuns mult așteptat care vine acum într-o manieră foarte rapidă și prin urmare ți se cere disponibilitate.

DRAGOSTE: Tensiunea din relație se poate transforma în pasiune, dar este posibilă și viceversa. Deși ai tendința să acționezi, iar apoi să gândești ar fi indicat să discuți cu partenerul mai ales aspectele care țin de intimitatea voastră. Găsește un mod prin care să pui pasiune în comunicare, nu doar în act.

Pe acelaşi subiect

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2023 Taur

Pentru că Soarele ajunge luni în Scorpion sectorul relațiilor din astrograma ta devine mai sensibil la influențele astrologice. Sâmbătă se petrece Luna Plină în zodia ta și prin urmare stabilitatea emoțională poate avea de suferit, dar dacă ești deschis vei avea parte de un moment de creștere și înțelegere.

BANI: Există riscul de pierderi financiare mai ales în a doua parte a săptămânii, mai ales dacă speculezi sau pariezi. Inclusiv călătoriile în interes de serviciu se pot dovedi păguboase. Este important să nu insiști în momentul în care o propunere sau rezultatele unui proiect nu sunt satisfăcătoare, ci să accepți realitatea.

DRAGOSTE: Tendința spre exagerare emoțională există din cauza Lunii Pline care te face mai sensibil și mai vulnerabil decât de obicei. Nevoie tale afective intră în conflict cu nevoile partenerului care sunt comunicate într-o formă pe care nu o înțelegi. Încearcă să nu reacționezi impulsiv în weekend.

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2023 Gemeni

De luni Soarele se află în zodia Scorpionului și atrage atenția asupra sănătății și comportamentelor alimentare. Pentru că sâmbătă are loc Luna Plină în Taur te vei simți confuz deoarece intensitatea trăirilor interioare este foarte mare și trebuie să găsești o cale prin care eliberezi această energie.

BANI: Va fi necesar să te concentrezi pe o formă sănătoasă de rutină și de program organizat, mai ales la locul de muncă. Deși ai nevoie de stimulare intelectuală, cel puțin pentru o perioadă încearcă să îți organizezi activitatea, să te implici în colectivul de activitate profesională și să joci în echipă.

DRAGOSTE: Temerile și nesiguranțele tale pot lua o formă mai clară spre weekend când are loc Luna Plină. Îți va fi mult mai ușor să realizezi prin intermediul viselor că ai creat o formă de dependență față de partener, iar acest lucru pune în pericol autonomia ta în relație și dezvoltă sentimente de frustrare.

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2023 Rac

Sentimentele tale capătă profunzime, mai ales că luni Soarele trece în Scorpion și te face să trăiești mai intens orice stimul emoțional. Cum sâmbătă are loc Luna Plină în Taur va trebui să găsești un echilibru între viața privată și nevoie de a împărtăși cu grupul de prieteni experiențe sociale distractive.

BANI: Ai tendința de a cumpăra tot felul de lucruri care oglindesc puterea ta financiară și care satisfac niște nevoie care țin mai mult de plăcere. Deși nu ai nevoie de multe lucruri este important pentru tine ca în această săptămână să îți poți realiza micile plăceri, capriciile care îți validează poziția socială.

DRAGOSTE: Intensitatea emoțiilor tale se reflectă și în mediul relațional printr-o creștere a pasiunii. Dacă ești singur acest lucru te îndeamnă să intri în relații care nu sunt doar superficiale, iar dacă ești într-o relație atunci vrei să te concentrezi pe dezvoltarea acesteia dar într-un mod care integrează și partea ta socială.

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2023 Leu

Cu Soarele care tocmai a trecut luni în Scorpion cauți forme de stabilitate, mai ales în cămin și în relația cu cei apropiați. Sâmbătă are loc Luna Plină în Taur care pune accentul de nivelul de autonomie și independență de care poți dispune la locul de muncă și mai ales în relația cu funcțiile de conducere.

BANI: Această săptămână expune abilitățile tale de liber, de coordonare și organizare în mediul profesional. Poate este necesar să preiei o parte de responsabilități care nu erau în mod normal ale tale sau să ții locul unui superior ierarhic. Oricum ar fi este important să demonstrezi că poți conduce eficient.

DRAGOSTE: Când vine vorba de emoții și sentimente ai nevoie în schimb de un ritm mai lent care să confere siguranță. Sprijinul partenerului este indispensabil în această perioadă pentru care rezultatele tale profesionale să fie considerabile, motiv pentru care păstrezi relația ca pe o zonă de odihnă.

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2023 Fecioară

Soarele trece luni în Scorpion și te face foarte atent la detalii, mai ales cele contractuale, iar comunicarea devine un instrument de manipulare. Luna Plină din Taur care are loc sâmbătă îți construiești noi planuri de viitor care par grandioase, dar ai nevoie de motivare și determinare pentru a le realiza.

BANI: Relațiile cu străinătatea sunt avantajate în această săptămână. Dacă ai aplicat pentru un job care îți aduce o relocare sau presupune multe călătorii atunci vei primi repede răspunsul. Oricum ar fi există posibilități de avansare trebuie doar să insiști temeinic, dar fără a fi agasant sau a pune presiune.

DRAGOSTE: Comunicarea în cuplu are tendința de a deveni mai aluzivă și să utilizeze mai degrabă subînțelesul cuvintelor. Te joci cu partenerul prin limbaj, iar fanteziile și dorințele ajung să fie transpune într-un registru mental, în care imaginația și cuvintele trezesc noi sentimente și emoții între voi.

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2023 Balanță

Te concentrezi mult pe creșterea resurselor tale financiare, iar Soarele în Scorpion îți oferă motivația necesară pentru eforturi prelungite. În schimb, Luna Plină din Taur care se va petrece sâmbătă poate anula aceste eforturi, mai ales dacă te grăbești să investești sau să cheltui banii pe care îi ai.

BANI: Pe de o parte există nevoia de acumulare, pe de altă parte activitatea ta profesională, cât și resursele sunt puse în pericol de acțiuni riscante. Încearcă să te ferești de modurile rapide de a face bani deoarece efectele acestora îți pot afecta și bugetul pe care deja l-ai strâns cu oarecare dificultate.

DRAGOSTE: În relație ai nevoie de siguranță și confort însă există riscul de a transforma aceste nevoie într-un mediu care restricționează viața partenerului. Ești categoric și ferm cu persoanele apropiate, iar această atitudine poate conduce la degradarea relațiilor și chiar la pierderea acestora din cauza posesivității.

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2023 Scorpion

De luni, Soarele se află în zodia ta și te ajută să îți expui calitățile personale în cele mai bune moduri pentru scopurile stabilite. Sâmbătă are loc Luna Plină în Taur care dezvoltă rapid și intens interacțiunile tale emoționale și în funcție de cum te plasezi poți avea de câștigat sau te poți retrage în solitudine.

BANI: Cu siguranță ieși in evidență în următoarea perioadă și trebuie să fii atent la afectele acțiunilor tale. Dacă urmărești anumite rezultate profesionale acționează ca și cum te afli deja în poziția dorită astfel încât să expui abilitățile tale de gestionare a situațiilor la cele mai înalte standarde.

DRAGOSTE: Deși nu te-ai fi așteptat relația te surprinde printr-un puseu de creștere. Fie partenerul te pune în situația de a-ți asuma o oarecare responsabilitate, fie ceilalți recunosc nivelul de relaționare. Totul depinde de cum te raportezi tu la acest lucru și dacă vrei să te implici cu totul, și să te duci cu capul înainte.

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2023 Săgetător

De luni, Soarele se află în Scorpion și ai tendința de a pune la îndoială ceea ce se petrece în jurul tău, iar astfel percepția ta capătă o nuanță paranoică. Cu Luna Plină din Taur care se petrece sâmbătă există riscul unor afecțiuni fizice care se complică și ai nevoie de asistență medicală de specialitate.

BANI: Teama de a pierde sau de a fi înșelat conduc la o formă de neîncredere ce îți pune bețe în roate în domeniul profesional. Prudența ta se caracterizează printr-o lipsă de încredere care te face să opui rezistență sau te izolezi de ceilalți. Încearcă să vezi cât de real este pericolul și cât este iluzie.

DRAGOSTE: Monotonia și ritmul relației tale pot fi motivul unor discuții intense în weekend cu privire la cursul pe care îl urmează aceasta. Partenerul s-ar putea simți lezat de faptul că investiția emoțională a sa este considerată insuficientă sau chiar lipsită de importanță. Încearcă să vezi ambele perspective.

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2023 Capricorn

Soarele trece luni în Scorpion și scoate în evidență nevoia ta de a socializa, de a interacționa cu cei din jur dar într-un mod semnificativ și calitativ. Luna Plină se petrece sâmbătă în Taur și structurează emoțiile și sentimentele, acum relația ta poate să se bucure de un eveniment care o duce la un alt nivel de implicare.

BANI: Extinderea cercului de influență socială reprezintă pentru tine un aspect ce va influența în viitor planul material. Este important să ai o rețea stabilă de cunoștințe astfel încât să poți crea rapid acorduri sau parteneriate în funcție de necesitățile tale, prin urmare a cunoaște cât mai multă lumea e un avantaj.

DRAGOSTE: Dacă ești la începutul unei relații se pare că Luna Plină vine să încununeze un progres extraordinar. Vei traversa împreună cu partenerul o perioadă mai dificilă, poate cu influențe financiare, dar acest lucru va scoate în evidență valoarea și resursele emoționale pe care le-ați pus în relație.

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2023 Vărsător

Soarele trece luni în Scorpion și te scoate în evidență la locul de muncă, însă într-un mod subtil, cumva indirect. Luna Plină din Taur în schimb face lucrurile mai vizibile în familie, mai ales acele conflicte și nemulțumiri care țin de avere, bani, modul de îngrijire și implicare pe care îl ai față de părinți.

BANI: Agitația din familie, mai ales în weekend se concentrează pe problemele legate de proprietăți sau bunuri comune. Vor exista conflicte sau cereri absurde, de asemenea starea emoțională va fi tensionată de reproșuri sau exprimarea acidă a unor sentimente de nedreptate și frustrare care se eliberează acum.

DRAGOSTE: În relație te bucuri de libertate și independență dar care este în acord cu relația dintre tine și partener. Cum Soarele te scoate în evidență îți și permite să începi relații profunde, mai ales dacă ești singur. Este o perioadă în care tensiunile și dorințele sexuale se exprimă într-o formă matură.

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2023 Pești

De luni Soarele se va afla în Scorpion și te ajută să pui baze solide pentru o serie de planuri sau idealuri, mai ales dacă acestea surprind efectuarea unor studii sau călătorii. Sâmbătă are loc Luna Plină în Taur și vei întâmpina o serie de dificultăți în limbaj și comunicare, dar și încurcături birocratice.

BANI: Atenție la contracte, acte, facturi sau orice hârtii importante, mai ales spre finalul săptămânii când Luna Plină poate încurca o serie de plăți. Pentru a evita neplăcerile este important să îți iei măsuri de precauție care să ateste faptul că ai efectuat o plată sau primit o sumă de bani.

DRAGOSTE: Idealurile tale capătă în sfârșit contur, iar emoțiile și sentimentele se transformă într-o dinamică mai realistă. Ai speranță și motivație și eventual poți discuta cu partenerul posibilitatea de a vă muta, fie deoarece vei începe tu cursuri universitare sau poate partenerul. Oricum ar fi ai multe opțiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2023. Zodia care va primi o oportunitate de muncă în străinătate