Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal 29 aprilie-05 mai 2024 Capricorn

Horoscop săptămânal 29 aprilie-05 mai 2024 Capricorn. Pentru tine, Capricorn, această săptămână aduce schimbări semnificative în planul relațiilor și al acțiunii. Venus intră în Taur luni, aducând o energie stabilă și concentrată în domeniul relațiilor tale.

de Redactia Observator

la 26.04.2024, 17:46

- Shutterstock

Este un moment favorabil pentru consolidarea legăturilor existente și pentru a investi în relații solide și de lungă durată. Marțea aduce o dublă tranziție: Marte intră în Berbec, accentuând dorința ta de acțiune și de inițiativă în planul personal și profesional, iar Venus formează un aspect tensionat cu Pluto, indicând posibile conflicte sau tensiuni în relațiile tale.

BANI: În plan financiar, intrarea lui Venus în Taur poate să aducă stabilitate și prosperitate în domeniul financiar. Cu toate acestea, aspectul tensionat dintre Venus și Pluto poate să aducă unele conflicte sau tensiuni în domeniul financiar. Este important să fii atentă la cheltuieli și să îți gestionezi resursele cu responsabilitate.

DRAGOSTE: Aspectul tensionat dintre Venus și Pluto poate să aducă conflicte în relații. Este important să fii deschis la dialog și să îți exprimi nevoile și sentimentele în mod clar și empatic. Aspectul favorabil dintre Marte și Pluto joi poate să aducă o intensificare a pasiunii și a dorinței tale, oferindu-ți oportunitatea de a-ți consolida legătura și de a depăși orice context dificil care apare în această sferă de acțiune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal 29 aprilie-05 mai 2024 Capricorn