Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal 29 aprilie-05 mai 2024 Leu

Horoscop săptămânal 29 aprilie-05 mai 2024 Leu. Pentru tine, această săptămână aduce schimbări și energie nouă în viața ta, cu accent pe relații și pe autodeterminare.

de Redactia Observator

la 26.04.2024, 17:46

- Shutterstock

Intrarea lui Venus în Taur luni îți aduce un sentiment de stabilitate și siguranță în domeniul relațiilor. Ești înclinat să cauți armonie și confort în conexiunile tale. Totuși, marți, odată cu Marte intrând în Berbec, vei simți un impuls puternic de a acționa și de a-ți urma pasiunile. Este posibil să ai tendința de a fi mai direct și mai independent în exprimarea ta.

BANI: În plan financiar, intrarea lui Venus în Taur îți aduce o perioadă favorabilă pentru gestionarea resurselor. Cu toate acestea, cu Venus formând un aspect tensionat cu Pluto marți, este posibil să apară unele tensiuni sau conflicte legate de bani. Este important să fii prudent în gestionarea finanțelor tale și să eviți riscurile mari. Joi, cu Marte sextil Pluto, vei simți o determinare crescută de a-ți atinge obiectivele financiare și vei fi capabil să depășești orice obstacole în calea ta.

DRAGOSTE: În plan sentimental, intrarea lui Venus în Taur poate aduce o atmosferă de stabilitate și confort. Este important să fii deschis la comunicare și să îți exprimi sincer sentimentele pentru a depăși aceste obstacole. Joi, cu Marte sextil Pluto, vei simți o intensitate emoțională și pasiune crescută în relația ta, iar vei fi determinat faci lucruri concrete pentru a expune relația în care te afli.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal 29 aprilie-05 mai 2024 Leu