Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal 29 aprilie-05 mai 2024 Rac

Horoscop săptămânal 29 aprilie-05 mai 2024 Rac. Această săptămână vine cu accent pe relațiile și schimbările interioare. Cu Venus intrând în Taur luni, vei simți o dorință puternică de stabilitate și siguranță în relațiile tale.

de Redactia Observator

la 26.04.2024, 17:46

- Shutterstock

Totuși, marți, odată cu Marte intrând în Berbec, vei simți un impuls puternic de a acționa și de a-ți urma pasiunile. Este posibil să ai tendința de a deveni mai independent și de a-ți exprima mai direct nevoile și dorințele.

BANI: În plan financiar, intrarea lui Venus în Taur îți aduce un impuls de stabilitate și siguranță. Este un moment favorabil pentru a-ți consolida bugetul și pentru a investi în proiecte sau activități care aduc beneficii pe termen lung. Totuși, cu Venus formând un aspect tensionat cu Pluto marți, este posibil să apară unele tensiuni sau conflicte legate de bani.

DRAGOSTE: În plan sentimental, intrarea lui Venus în Taur poate aduce o atmosferă de stabilitate și confort în relație. Este un moment potrivit pentru a consolida legăturile existente și pentru a-ți exprima afecțiunea față de partener. Joi, cu Marte sextil Pluto, vei simți o intensitate emoțională și pasiune crescută în relația ta, iar vei fi determinat să faci schimbări pozitive și să evoluezi împreună cu partenerul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal 29 aprilie-05 mai 2024 Rac