Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal 29 aprilie-05 mai 2024 Taur

Horoscop săptămânal 29 aprilie-05 mai 2024 Taur. Pentru tine, începutul săptămânii aduce o schimbare importantă în sfera relațională, deoarece luni, Venus trece în propriul tău semn zodiacal.

de Redactia Observator

la 26.04.2024, 17:47

- Shutterstock

Acest tranzit îți aduce un impuls de frumusețe, armonie și plăcere în viața ta, încurajându-te să te bucuri de confortul și bogățiile vieții. Marți, Marte trece în Berbec, semn care guvernează sfera relațiilor pentru tine, accentuându-ți dorința de acțiune și de independență în parteneriate.

BANI: Trecerea lui Venus în propriul tău semn zodiacal înseamnă că este momentul potrivit pentru a-ți evidenția talentele și pentru a atrage oportunități financiare favorabile. Poți fi mai atrăgător din punct de vedere financiar și vei avea un simț mai bun al valorii tale. Sextilul Marte-Pluto de Joi poate aduce oportunități de a-ți consolida situația financiară prin acțiuni hotărâte și determinate.

DRAGOSTE: Trecerea lui Venus în Taur amplifică farmecul și atracția ta personală, făcându-te mai dorit în sfera romantică. Ești mai conștient de propriile tale nevoi și dorințe în dragoste și ești dispus să le exprimi deschis și sincer. Cu toate acestea, aspectul tensionat Venus-Pluto de Marți ar putea aduce conflicte sau tensiuni în relații, iar comunicarea și compromisul sunt esențiale pentru menținerea armoniei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal 29 aprilie-05 mai 2024 Taur