Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal 29 aprilie-05 mai 2024 Vărsător

Horoscop săptămânal 29 aprilie-05 mai 2024 Vărsător. Săptămâna aceasta aduce cu sine o serie de schimbări și energii intense pentru tine. Cu Venus trecând în Taur luni, vei simți o schimbare în modul în care îți exprimi afecțiunea și cum îți tratezi valorile personale.

de Redactia Observator

la 26.04.2024, 17:46

- Shutterstock

Marți, Marte trece în Berbec, aducând un impuls puternic de energie și dorință de acțiune. Este momentul potrivit pentru a-ți asuma riscuri calculate și pentru a-ți urma pasiunile cu hotărâre.

BANI: Cu Venus trecând în Taur luni, poate apărea o dorință crescută de stabilitate și siguranță financiară. Este momentul să îți evaluezi valorile și să te asiguri că resursele tale sunt folosite în mod eficient. Marți, odată cu intrarea lui Marte în Berbec, vei simți o creștere a energiei și a dorinței de a-ți atinge obiectivele financiare. Este timpul să fii curajos și să iei inițiativa în direcția dorită.

DRAGOSTE: În sfera relațională, trecerea lui Venus în Taur poate aduce o mai mare stabilitate și siguranță în relația ta. Cu Marte în Berbec marți, vei simți o creștere a pasiunii și a dorinței de a-ți exprima sentimentele. Este momentul potrivit pentru a-ți arăta iubirea și pentru a-ți susține partenerul în proiectele sale. Tot marți, aspectul de careu dintre Venus și Pluto poate aduce tensiuni sau conflicte în relație.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal 29 aprilie-05 mai 2024 Vărsător