Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Balanţă 23-29 septembrie 2024

Horoscop săptămânal Balanţă 23-29 septembrie 2024. Săptămâna aceasta aduce schimbări importante, începând cu Venus care intră luni în Scorpion, influențându-ți percepția asupra valorilor și resurselor. Vei fi mai concentrat pe siguranța materială și pe consolidarea unor relații bazate pe stabilitate.

de Redactia Observator

la 20.09.2024 , 15:31

Horoscop săptămânal Balanţă 23-29 septembrie 2024 Horoscop săptămânal Balanţă 23-29 septembrie 2024 - Shutterstock

Miercuri, opoziția dintre Mercur și Neptun îți poate crea confuzie, mai ales în legătură cu deciziile personale. Este important să eviți deciziile majore, pentru că ai putea fi influențat de iluzii sau de informații incomplete. Joi, Mercur intră în zodia ta, oferindu-ți o claritate mentală și o comunicare mult mai eficientă. Te vei exprima cu încredere, atrăgând sprijin din partea celor din jur.

BANI: Cu Venus în Scorpion activând zona financiară, vei simți o nevoie mai mare de siguranță materială. Este posibil să începi să îți reevaluezi prioritățile financiare și să faci ajustări care să îți aducă mai multă stabilitate. Atenție, însă, la influențele de miercuri, când opoziția Mercur-Neptun poate crea confuzie legată de investiții sau cheltuieli. Evită deciziile impulsive și verifică toate detaliile înainte de a face orice mișcare financiară.

DRAGOSTE: În dragoste, influența lui Venus în Scorpion aduce o intensitate mai mare în relații. Dacă ești într-o relație, vei simți nevoia de profunzime și intimitate. Ai grijă, totuși, la posibilele tensiuni cauzate de neînțelegeri din cauza opoziției Mercur-Neptun, care poate aduce confuzie în comunicare. Dacă ești singur, joi, când Mercur trece în Balanță, te vei simți mai deschis să socializezi și să te conectezi cu oameni noi, având șansa de a începe relații bazate pe încredere și înțelegere.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Balanţă 23-29 septembrie 2024