Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Balanţă 30 septembrie - 06 octombrie 2024

Horoscop săptămânal Balanţă 30 septembrie - 06 octombrie 2024. Conjuncția Soare-Mercur de luni te va aduce în centrul atenției, oferindu-ți claritate mentală și încredere în exprimare.

de Redactia Observator

la 28.09.2024 , 10:36

Horoscop săptămânal Balanţă 30 septembrie - 06 octombrie 2024 Horoscop săptămânal Balanţă 30 septembrie - 06 octombrie 2024 - Profimedia

Marți, eclipsa de Lună din semnul tău aduce un moment de transformare personală, provocându-te să lași în urmă vechi obiceiuri și să îmbrățișezi o nouă versiune a ta. Tot marți, careul Marte-Neptun te poate face să te simți confuz în legătură cu unele convingeri sau planuri legate de educație și călătorii. Joi, Lilith se alătură Soarelui, aducând la suprafață teme legate de putere și autenticitate.

BANI: Din punct de vedere financiar, săptămâna aceasta nu aduce mari schimbări, dar este bine să fii atent la deciziile pe care le iei în legătură cu noi proiecte. Conjuncția Soare-Mercur te ajută să îți pui ordine în gânduri și să comunici mai clar la locul de muncă sau în negocieri. Evită speculațiile financiare marți, când influența lui Neptun poate aduce confuzie sau dezamăgiri.

DRAGOSTE: Pe plan sentimental, eclipsa de marți îți poate aduce o schimbare semnificativă în relațiile tale. Dacă ești într-o relație, este posibil să apară revelații importante, iar dinamica dintre tine și partener să fie reevaluată. Dacă ești singur, acest moment poate deschide uși către noi începuturi romantice. Joi, energia lui Lilith te invită să explorezi mai profund ce îți dorești cu adevărat în dragoste și să nu îți fie frică să îți afirmi nevoile.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Balanţă 30 septembrie - 06 octombrie 2024