Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Capricorn 08-14 iulie 2024

Horoscop săptămânal Capricorn 08-14 iulie 2024. Săptămâna aceasta se anunță una plină de dinamism și schimbări importante pentru tine aducându-ți oportunități de a comunica eficient și de a-ți organiza activitățile zilnice.

de Redactia Observator

la 05.07.2024 , 14:26

- Profimedia

Este un moment ideal pentru a te concentra pe studii, învățare sau orice proiect ce necesită gândire logică și structurată. Joi, Venus trece în Leu și îți activează latura profundă a vieții, aducând cu sine o intensificare a dorințelor și a nevoilor emoționale. Aceasta va fi o perioadă în care te vei concentra pe transformare și regenerare interioară. Duminică, conjuncția dintre Marte și Uranus îți aduce o explozie de energie creativă și dorința de a te exprima liber.

Previziuni astrale săptămânale Capricorn

BANI: Opoziția dintre Venus și Pluto de vineri poate aduce în prim-plan probleme legate de finanțe, fie că este vorba de resurse comune, moșteniri sau investiții. Este posibil să te confrunți cu conflicte sau neînțelegeri în privința banilor, dar cu o abordare rațională și calmă, vei reuși să găsești soluții potrivite. Evită deciziile impulsive și analizează cu atenție fiecare situație. În plus, trigonul dintre Soare și Saturn de miercuri îți oferă capacitatea de a planifica și organiza eficient bugetul și finanțele tale

Articolul continuă după reclamă

DRAGOSTE: Trecerea lui Venus în Leu joi intensifică dorințele emoționale și pasiunea în relații. Vei simți nevoia de a te conecta profund cu partenerul tău și de a explora latura intimă a relației. Totuși, opoziția dintre Venus și Pluto de vineri poate aduce tensiuni și conflicte legate de resurse comune sau gelozie. Duminică, conjuncția dintre Marte și Uranus îți aduce o doză suplimentară de energie creativă și dorința de a-ți exprima liber sentimentele. Dacă ești singur, această influență îți poate aduce surprize plăcute și întâlniri neașteptate care să îți trezească interesul și să îți ofere noi perspective în dragoste.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Capricorn 08-14 iulie 2024