Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Capricorn 14-20 octombrie 2024

Horoscop săptămânal Capricorn 14-20 octombrie 2024. În această săptămână, viața ta socială și relațiile cu prietenii pot fi puse la încercare, în special luni, când opoziția dintre Venus și Uranus aduce schimbări neașteptate.

de Redactia Observator

la 12.10.2024 , 16:59

Horoscop săptămânal Capricorn 14-20 octombrie 2024 Horoscop săptămânal Capricorn 14-20 octombrie 2024 - Profimedia

Poate te vei confrunta cu neînțelegeri sau surprize din partea unor persoane apropiate, ceea ce te va forța să îți regândești planurile. Marți, trigonul dintre Venus și Neptun îți oferă ocazia de a te reconecta cu prietenii și de a crea legături mai profunde, mai ales în activități creative sau spirituale. Joi, Luna Plină în Berbec scoate la suprafață tensiuni legate de familie sau cămin, fiind momentul potrivit să rezolvi conflicte mai vechi.

BANI: Din punct de vedere financiar, săptămâna aceasta nu aduce mari schimbări, însă aspectele astrale îți recomandă să rămâi precaut în planuri. Opoziția dintre Venus și Uranus poate sugera riscuri financiare în legătură cu un proiect de grup sau o investiție în ceva nou. Asigură-te că evaluezi toate detaliile înainte de a lua o decizie și evită impulsivitatea.

DRAGOSTE: Pe plan sentimental, lucrurile pot fi complicate, mai ales joi, când Venus se mută în Săgetător, activând o zonă a introspecției. Ai putea simți nevoia de retragere și reflecție asupra relației sau a modului în care îți exprimi afecțiunea. Este un moment bun să îți reevaluezi dorințele și așteptările în dragoste, mai ales dacă simți că ai nevoie de o schimbare profundă.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi s-a cerut vreodată şpagă în spitale?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Capricorn 14-20 octombrie 2024