Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Capricorn 30 septembrie - 06 octombrie 2024

Horoscop săptămânal Capricorn 30 septembrie - 06 octombrie 2024. Săptămâna aceasta este marcată de un accent puternic pe carieră și imaginea publică. Luni, conjuncția Soare-Mercur îți luminează calea spre succes profesional.

de Redactia Observator

la 28.09.2024 , 10:37

Horoscop săptămânal Capricorn 30 septembrie - 06 octombrie 2024 Horoscop săptămânal Capricorn 30 septembrie - 06 octombrie 2024 - Profimedia

Ai șanse să primești laude sau să ieși în evidență datorită unor realizări importante. Eclipsa de Lună de marți va aduce schimbări bruște în modul în care ești perceput la locul de muncă sau în poziția ta socială, iar conjunctura Soare-Lilith de joi îți poate scoate la iveală dorința de a te afirma cu mai mult curaj, dar și de a elimina vechi limitări sau frici.

BANI: Din punct de vedere financiar, lucrurile sunt stabile, însă eclipsa de Lună poate aduce unele ajustări în responsabilitățile profesionale care vor afecta și veniturile. Este momentul să te gândești la noi oportunități de avansare sau la modalități de a-ți consolida poziția, deși Marte în careu cu Neptun sugerează că trebuie să fii atent la detalii și să nu te lași influențat de incertitudini.

DRAGOSTE: Pe plan sentimental, Marte în careu cu Neptun poate provoca neînțelegeri sau confuzii în relații. Dacă ai o relație, fii clar în comunicare pentru a evita tensiunile. În același timp, prezența Lilith în zona carierei poate influența indirect viața ta amoroasă, atrăgând atenția asupra echilibrului între muncă și viața personală.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Capricorn 30 septembrie - 06 octombrie 2024