Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Fecioară 16-22 septembrie 2024

Horoscop săptămânal Fecioară 16-22 septembrie 2024. Opoziția dintre Mercur și Saturn te poate face să simți o presiune legată de responsabilități personale. Este posibil să te confrunți cu dificultăți de comunicare sau să ai tendința de a te îndoi de propriile decizii.

de Redactia Observator

la 13.09.2024 , 21:58

- Shutterstock

Tot miercuri, eclipsa de Lună în Pești îți luminează relațiile, scoțând la iveală lucruri nerezolvate între tine și partener, fie el personal sau profesional. Vineri, opoziția Soare-Neptun poate aduce confuzie, așa că fii atent la iluzii sau neclarități în privința propriilor obiective. Duminică, Soarele trece în Balanță, aducând o schimbare de focus către aspectele financiare și resursele personale.

BANI: Cu Soarele intrând în Balanță duminică, atenția ta se va îndrepta spre stabilitatea materială. Începe să planifici mai atent bugetul, având în vedere cheltuielile viitoare. Ai șansa să reevaluezi modul în care gestionezi banii și să identifici modalități de a îmbunătăți acest aspect. Nu este momentul potrivit pentru decizii riscante, mai ales având în vedere influențele confuze ale lui Neptun. Mai bine păstrezi o abordare conservatoare în ceea ce privește investițiile.

DRAGOSTE: Eclipsa de Lună în Pești de miercuri aduce la suprafață emoții profunde în relațiile tale. Dacă ești într-o relație, este posibil să ai nevoie de clarificări sau să abordezi subiecte sensibile care au fost evitate. Opoziția Soarelui cu Neptun vineri poate crea iluzii, așa că evită să iei decizii impulsive în dragoste. Fii deschis la discuții, dar așteaptă până duminică pentru a avea o perspectivă mai clară asupra lucrurilor.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Fecioară 16-22 septembrie 2024