Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Fecioară 30 septembrie - 06 octombrie 2024

Horoscop săptămânal Fecioară 30 septembrie - 06 octombrie 2024. Săptămâna aceasta aduce o energie intensă pe zona financiară. Luni, Soarele în conjuncție cu Mercur îți luminează gândurile despre resurse, iar marți, eclipsa de Lună aduce schimbări semnificative în modul în care îți percepi stabilitatea financiară.

de Redactia Observator

la 28.09.2024 , 10:36

Horoscop săptămânal Fecioară 30 septembrie - 06 octombrie 2024 Horoscop săptămânal Fecioară 30 septembrie - 06 octombrie 2024 - Profimedia

Poți descoperi noi oportunități de a-ți crește veniturile sau vei fi provocat să-ți reevaluezi cheltuielile. Tot marți, Marte în careu cu Neptun creează confuzie în carieră. Evită deciziile mari, mai ales dacă nu ai o imagine clară a situației.

BANI: Luna aceasta, energia cosmică se concentrează asupra sectorului tău financiar. Eclipsa de marți poate aduce o revelație legată de modul în care câștigi bani sau cum îți gestionezi bugetul. De asemenea, conjuncția Soarelui cu Lilith joi îți poate aduce o dorință mai puternică de independență financiară, dar fii atent să nu iei decizii impulsive. Reflectează înainte de a acționa.

DRAGOSTE: Marte în careu cu Neptun poate aduce tensiuni sau confuzii în relațiile romantice, mai ales legate de carieră sau de responsabilități. S-ar putea să te simți neînțeles sau să ai impresia că partenerul nu îți oferă sprijinul necesar. Clarifică situațiile delicate, dar alege să fii răbdător și să eviți conflictele directe până când lucrurile devin mai clare.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Fecioară 30 septembrie - 06 octombrie 2024