Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Leu 30 septembrie - 06 octombrie 2024

Horoscop săptămânal Leu 30 septembrie - 06 octombrie 2024. Săptămâna aceasta aduce o perioadă intensă de comunicare și reflecție, cu influențe majore în sfera interacțiunilor zilnice. Luni, Soarele se află în conjuncție cu Mercur, oferindu-ți o claritate mentală excepțională.

de Redactia Observator

la 28.09.2024 , 10:36

Horoscop săptămânal Leu 30 septembrie - 06 octombrie 2024 Horoscop săptămânal Leu 30 septembrie - 06 octombrie 2024 - Profimedia

Ai șansa de a rezolva probleme legate de învățare, discuții importante sau chiar mici călătorii. Marți, Eclipsa de Lună în Balanță amplifică această energie, dar poate aduce și momente de tensiune sau revelarea unor adevăruri neașteptate. Atenție la interacțiunile din cercul de prieteni, căci aspectul tensionat dintre Marte și Neptun poate crea confuzii sau dezamăgiri.

BANI: Săptămâna aceasta, situația ta financiară nu va suferi modificări majore, dar conjuncturile astrologice te pot ajuta să fii mai atent la modul în care comunici în afaceri sau negocieri. Joi, Soarele în conjuncție cu Lilith îți oferă intuiție ascuțită și o perspectivă unică asupra problemelor financiare. Este momentul potrivit să analizezi eventualele cheltuieli care nu îți aduc valoare și să încerci să regândești strategia.

DRAGOSTE: Pe plan sentimental, eclipsele aduc adesea schimbări. Marți, Eclipsa de Lună în Balanță poate scoate la lumină aspecte ale relației tale care necesită ajustări sau chiar discuții importante. Ai grijă la confuziile care pot apărea în cercul social sau în relația de cuplu, din cauza influenței lui Marte și Neptun. Comunicarea deschisă și sinceră va fi cheia pentru a evita tensiuni. Dacă ești singur, săptămâna poate aduce întâlniri neașteptate, dar asigură-te că eviți idealizarea excesivă a noilor cunoștințe.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Leu 30 septembrie - 06 octombrie 2024