Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Rac 16-22 septembrie 2024

Horoscop săptămânal Rac 16-22 septembrie 2024. Săptămâna aceastate confrunți cu o serie de provocări și revelații care vor influența modul în care vezi lumea și te raportezi la ceilalți. Miercuri, opoziția dintre Mercur și Saturn îți poate crea tensiuni în comunicare, mai ales cu persoanele apropiate.

de Redactia Observator

la 13.09.2024 , 21:56

- Shutterstock

Ai putea simți că ideile nu sunt bine primite sau că întâmpini obstacole în a exprima ce simți. În aceeași zi, Eclipsa de Lună în Pești îți aduce claritate asupra unor aspecte spirituale sau de lungă durată. Poate fi un moment decisiv în ceea ce privește credințele sau chiar o oportunitate de a învăța ceva nou. Vineri, Soarele în opoziție cu Neptun te poate face să te simți confuz sau nesigur în legătură cu unele decizii, mai ales în plan intelectual.

BANI: Pe plan financiar, este posibil să întâlnești obstacole în negocieri sau discuții legate de bani, mai ales miercuri. Opoziția Mercur-Saturn poate aduce întârzieri sau limitări financiare, așa că este recomandat să fii precaut și să eviți asumarea de riscuri. Spre finalul săptămânii, situația se va mai relaxa, dar este bine să rămâi calculat și să iei decizii doar după ce analizezi bine toate informațiile disponibile.

DRAGOSTE: În viața sentimentală, eclipsa de miercuri poate aduce schimbări în percepția asupra relației tale. Ai putea primi revelații importante care să te facă să reevaluezi ce îți dorești cu adevărat. În weekend, odată cu intrarea Soarelui în Balanță, se creează un cadru favorabil pentru reconectare emoțională și armonie în familie. Este momentul perfect pentru a petrece timp de calitate cu partenerul.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Rac 16-22 septembrie 2024