Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Săgetător 14-20 octombrie 2024

Horoscop săptămânal Săgetător 14-20 octombrie 2024. Săptămâna începe cu o opoziție între Venus și Uranus, ceea ce poate aduce neliniște și revelații în planul interior. Poate că îți reevaluezi prioritățile sau simți nevoia de a te retrage pentru a găsi claritate.

de Redactia Observator

la 12.10.2024 , 16:58

Horoscop săptămânal Săgetător 14-20 octombrie 2024 Horoscop săptămânal Săgetător 14-20 octombrie 2024 - Profimedia

Marți, trigonul dintre Venus și Neptun îți aduce o energie vindecătoare, ajutându-te să-ți regăsești echilibrul și să te reconectezi cu intuiția. Joi, Luna Plină în Berbec îți aduce un val de energie creativă și pasiune. E momentul ideal să te dedici hobby-urilor și să te bucuri de timpul petrecut alături de cei dragi. Intrarea lui Venus în semnul tău joi îți amplifică carisma și îți aduce o stare de bine generală.

BANI: Din punct de vedere financiar, săptămâna aceasta nu aduce aspecte majore, dar energia Lunii Pline te poate inspira să investești în proiecte creative sau în activități recreative care să-ți aducă satisfacție personală. Încearcă să rămâi prudent, chiar dacă simți impulsul de a cheltui pentru a te răsfăța.

DRAGOSTE: Luna Plină de joi amplifică emoțiile și atracțiile în plan amoros. Dacă ești singur, este un moment excelent pentru a întâlni pe cineva care îți captează atenția și îți stimulează creativitatea. Dacă ești într-o relație, vei simți nevoia să aduci un strop de spontaneitate. Venus intrând în semnul tău zodiacal îți accentuează farmecul personal, făcându-te irezistibil în ochii partenerului sau a celor din jur.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi s-a cerut vreodată şpagă în spitale?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Săgetător 14-20 octombrie 2024