Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Săgetător 19-25 august 2024

Horoscop săptămânal Săgetător 19-25 august 2024. Săptămâna începe sub influența Lunii Pline în Vărsător, aducând un val de energie în zona comunicării și relațiilor cu cei din jur.

de Redactia Observator

la 17.08.2024 , 11:30

Horoscop săptămânal Săgetător 19-25 august 2024 - Profimedia

Este posibil să primești vești importante sau să ai discuții semnificative care să te ajute să clarifici anumite aspecte. Mijlocul săptămânii aduce un careu tensionat între Venus și Marte, ceea ce poate genera conflicte sau tensiuni în carieră. Este important să-ți păstrezi calmul și să eviți confruntările directe, mai ales dacă te simți provocat de superiori sau colegi. Joi, Soarele trece în Fecioară, îndreptându-ți atenția asupra responsabilităților profesionale.  

Previziuni astrale Săgetător

BANI: În ceea ce privește finanțele, influențele planetare din această săptămână te încurajează să fii precaut și să eviți cheltuielile impulsive. Deși este posibil să apară oportunități de creștere profesională, tensiunile de la locul de muncă te pot face să te simți neliniștit. Mercur face sextil cu Marte vineri, oferindu-ți ocazia de a găsi soluții creative la problemele financiare, mai ales prin intermediul colaborărilor sau proiectelor educaționale.

Articolul continuă după reclamă

DRAGOSTE: Pe plan sentimental, săptămâna aceasta poate aduce provocări, în special din cauza careului dintre Venus și Marte. Este posibil să simți tensiuni între viața personală și cea profesională, ceea ce poate duce la conflicte cu partenerul. În plus, influența Lunii Pline în Vărsător te îndeamnă să acorzi atenție nevoilor tale emoționale și să fii mai empatic față de cei din jur. Dacă ești singur, s-ar putea să întâlnești pe cineva prin intermediul prietenilor sau al unui eveniment social.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Săgetător 19-25 august 2024