Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Săgetător 23-29 septembrie 2024

Horoscop săptămânal Săgetător 23-29 septembrie 2024. Săptămâna aceasta începe cu o energie intensă pentru tine, deoarece Venus intră în Scorpion luni. Această tranzitare în zona ta profundă îți va aduce o nevoie puternică de introspecție și claritate emoțională.

de Redactia Observator

la 20.09.2024 , 15:36

Horoscop săptămânal Săgetător 23-29 septembrie 2024 Horoscop săptămânal Săgetător 23-29 septembrie 2024 - Shutterstock

Te vei simți atras să explorezi sentimente mai ascunse și să te reconectezi cu sinele tău interior. Miercuri, opoziția Mercur-Neptun poate aduce confuzie în sfera profesională. Este posibil să primești informații contradictorii sau să simți că nu vezi lucrurile clar la locul de muncă. Ai grijă la detalii și evită să iei decizii importante. Joi, Mercur trece în Balanță, aducând o ușoară relaxare și deschidere în relațiile tale sociale. Vei fi mai dispus să comunici și să colaborezi cu prietenii sau colegii.

BANI: În plan financiar, săptămâna aceasta ar trebui să fii mai atent la orice confuzie sau dezorganizare la locul de muncă, mai ales miercuri, când opoziția dintre Mercur și Neptun poate crea neclarități legate de proiectele sau de resursele pe care te bazezi. Asigură-te că ai toate informațiile înainte de a lua decizii financiare importante.

DRAGOSTE: Pe plan sentimental, Venus te îndeamnă să aprofundezi conexiunile emoționale. Vei fi mai introspectiv și vei căuta relații autentice, pline de pasiune și vulnerabilitate. În cuplu, e un moment bun pentru a te apropia de partener și a împărtăși lucruri mai intime. Dacă ești singur, ai putea simți o nevoie mai mare de auto-reflecție înainte de a te arunca într-o nouă relație, dându-ți timp să te reconectezi cu ceea ce îți dorești cu adevărat.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Săgetător 23-29 septembrie 2024