Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Săgetător 30 septembrie - 06 octombrie 2024

Horoscop săptămânal Săgetător 30 septembrie - 06 octombrie 2024. Săptămâna începe cu Soarele în conjuncție cu Mercur, activând puternic relațiile sociale și proiectele de grup. Este momentul ideal pentru a-ți exprima ideile și pentru a colabora cu cei din jur, deoarece vei avea un impact pozitiv asupra echipei tale.

de Redactia Observator

la 28.09.2024 , 10:37

Horoscop săptămânal Săgetător 30 septembrie - 06 octombrie 2024 Horoscop săptămânal Săgetător 30 septembrie - 06 octombrie 2024 - Profimedia

Marți, eclipsa de Lună îți poate aduce schimbări semnificative în cercul de prieteni sau în grupurile din care faci parte. Ai grijă la tensiunile din relațiile parteneriale, deoarece Marte în careu cu Neptun poate crea confuzie și neînțelegeri în parteneriatele tale personale sau profesionale. Joi, Soarele în conjuncție cu Lilith îți aduce o intuiție puternică, dar și o nevoie de a-ți păstra autenticitatea în fața provocărilor sociale.

BANI: Financiar, săptămâna nu aduce mari schimbări, dar influența prietenilor și colaboratorilor poate juca un rol important în stabilirea unor direcții noi de investiții sau câștiguri. E posibil să primești propuneri interesante, dar înainte de a lua o decizie, asigură-te că toate detaliile sunt clare, mai ales în contextul confuz generat de Marte în careu cu Neptun.

DRAGOSTE: În dragoste, Marte în careu cu Neptun poate aduce tensiuni în relațiile de cuplu, mai ales dacă există neînțelegeri sau secrete. Încearcă să fii deschis și sincer cu partenerul pentru a evita complicațiile. Eclipsa de Lună poate aduce schimbări neașteptate în relațiile tale, fie printr-o reconfigurare a așteptărilor, fie printr-un nou început într-o relație importantă. Fii răbdător și comunică deschis pentru a evita conflictele inutile.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Săgetător 30 septembrie - 06 octombrie 2024