Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Scorpion 30 septembrie - 06 octombrie 2024

Horoscop săptămânal Scorpion 30 septembrie - 06 octombrie 2024. Această săptămână te va pune față în față cu propriile emoții ascunse și nevoi interioare. Luni, conjuncția Soare-Mercur aduce o perioadă de introspecție și claritate mentală.

de Redactia Observator

la 28.09.2024 , 10:37

Horoscop săptămânal Scorpion 30 septembrie - 06 octombrie 2024 Horoscop săptămânal Scorpion 30 septembrie - 06 octombrie 2024 - Profimedia

Este un moment bun pentru a explora subconștientul și pentru a face ordine în gânduri. Marți, Eclipsa de Lună din Balanță amplifică această energie, provocându-te să te eliberezi de tipare vechi sau de frici ascunse. Joi, când Soarele se aliniază cu Lilith, te vei simți provocat să-ți asumi puterea interioară și să înfrunți orice umbră din trecut.

BANI: Marte în careu cu Neptun marți poate crea confuzie în ceea ce privește finanțele comune sau investițiile. Fii precaut și evită să iei decizii financiare riscante. Această perioadă nu este favorabilă speculațiilor sau împrumuturilor mari, deoarece energia Neptuniană poate distorsiona realitatea. Așteaptă până ce lucrurile devin mai clare înainte de a face mișcări financiare importante.

DRAGOSTE: Pe plan sentimental, energia casei a douăsprezecea îți aduce nevoia de retragere și reflecție. Dacă ești într-o relație, acest lucru poate duce la o perioadă de introspecție, în care îți reevaluezi sentimentele și legăturile emoționale. Începând de marți, Eclipsele pot aduce în prim-plan situații neclarificate din trecut. Este un moment potrivit pentru a vindeca rănile emoționale și pentru a găsi o nouă perspectivă în relații. Dacă ești singur, poți simți nevoia de a te conecta la un nivel mai profund cu cineva, dar fii atent la confuzii sau iluzii.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Scorpion 30 septembrie - 06 octombrie 2024