Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop săptămânal Vărsător 30 septembrie - 06 octombrie 2024

Horoscop săptămânal Vărsător 30 septembrie - 06 octombrie 2024. Această săptămână aduce oportunități semnificative pentru expansiune personală și intelectuală. Luni, Soarele se alătură lui Mercur, ceea ce îți va stimula gândirea și curiozitatea.

de Redactia Observator

la 28.09.2024 , 10:37

Horoscop săptămânal Vărsător 30 septembrie - 06 octombrie 2024 Horoscop săptămânal Vărsător 30 septembrie - 06 octombrie 2024 - Profimedia

Este un moment ideal pentru a-ți explora idei noi, a te înscrie la cursuri sau a călători în scopuri educative. Marți, eclipsa de Lună în Balanță îți va aduce o iluminare asupra relațiilor și valorilor personale. Poți descoperi informații care îți vor schimba perspectiva asupra parteneriatelor tale. Tot marți, Marte formează un careu cu Neptun, aducând confuzie în sfera creativă sau în activitățile de divertisment. Fii atent la iluzii sau așteptări nerealiste.

BANI: Pe plan financiar, este o perioadă în care se pot face reevaluări legate de investiții și cheltuieli. Eclipsa poate scoate la iveală aspecte neclare în privința banilor pe care îi împărtășești cu alții. Fii deschis la discuții pentru a clarifica orice neînțelegeri.

DRAGOSTE: În dragoste, intensificarea energiei planetelor în zona relațiilor te va face să te simți mai conectat cu partenerul. Cu Marte în careu cu Neptun, evită dramatismul în comunicare, deoarece s-ar putea să existe neînțelegeri. Soarele care se alătură lui Lilith joi îți va permite să te afirmi mai puternic în relațiile tale, dar este esențial să fii sincer cu tine însuți și cu cei dragi.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal Vărsător 30 septembrie - 06 octombrie 2024