Antena Meniu Search
x

Horoscop Scorpion mai 2024. Claritate în plan sentimental

Horoscop Scorpion mai 2024. Pe 2 mai, Pluto devine retrograd în Capricorn, semn care guvernează sectorul carierei și al statutului social pentru tine. Acest aspect te îndeamnă să te întorci spre tine însuți pentru a-ți reevalua scopurile profesionale și pentru a investiga mai adânc motivațiile tale.

de Redactia Observator

la 30.04.2024, 13:56

- Shutterstock

Tranzitul lui Mercur în Taur de pe 15 mai aduce un accent pe comunicare și pe modul în care îți exprimi ideile și gândurile. Cu Soarele în Gemeni pe 20 mai, vei simți o nevoie crescută de varietate și de schimbare în viața ta, iar acest tranzit te poate îndemna să explorezi noi domenii de interes și să fii mai deschis la schimbare. De asemenea, pe 23 mai, Venus și Jupiter trec în Gemeni, amplificând nevoia ta de comunicare și de socializare, și oferindu-ți oportunități de a-ți extinde rețelele sociale și de a te conecta cu oameni noi.

BANI: Retrogradarea lui Pluto în sectorul carierei tale te îndeamnă să examinezi și să revizuiești strategiile profesionale și să te concentrezi pe transformarea și regenerarea aspectelor legate de carieră și statut social. Tranzitul lui Mercur în Taur te poate ajuta să îți evaluezi și să îți organizezi mai bine resursele financiare și să fii mai atent la detalii în gestionarea banilor. Cu Soarele trecând în Gemeni, poți avea oportunități de a-ți extinde rețeaua profesională și de a explora noi modalități de a-ți valorifica abilitățile.

DRAGOSTE: Luna Plină în Săgetător îți aduce claritate și înțelegere în ceea ce privește relațiile și parteneriatele tale, oferindu-ți o perspectivă mai largă asupra nevoilor și dorințelor tale emoționale. Tranzitul lui Venus și Jupiter în Gemeni îți aduce oportunități de a-ți extinde cercul social și de a întâlni oameni noi, iar acest lucru poate aduce noi conexiuni romantice sau o revigorare a relațiilor existente. Este un moment potrivit pentru a explora noi modalități de comunicare și de a-ți exprima sentimentele în mod deschis și sincer.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Horoscop » Horoscop Scorpion mai 2024. Claritate în plan sentimental