Antena Meniu Search
x

Video Horoscop special, 11 aprilie 2021. Care sunt florile potrvite pentru fiecare zodie în parte

Horoscopul special din această săptămână este mai mult despre doamne, însă, le va fi de mare ajutor domnilor. Asta pentru că vă voi povesti care sunt florile potrvite pentru fiecare zodie în parte.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 11.04.2021, 10:27

Vezi și
  • Femeile RAC, poate cele mai sensibile şi emotive dintre noi, iubesc florile albe.
  • Garafoafa este adecvată pentru CAPRICORNI.

Să începem cu primul semn de foc. Foarte pasională, femeia BERBEC preferă buchetele mari, în tonuri calde, cum ar fi roşu. Trandafiri, lalele, crini şi caprifoi - acestea sunt florile potrivite, iar energia şi buna dispoziţie a acestor nativi ar trebui musai să se reflecte şi în aranjament.

Pentru TAURI, floarea caracteristică este macul. Deja ştim că sunt firi încăpăţânate, dar romantismul este şi el foarte prezent aşa că vor aprecia fragilitatea violetelor, a margaretelor sau a lăcrămioarelor. Nu sunt mofturoase, aşa că atât timp cât sunt oferite cu iubire, se vor bucura.

Misterul este unul dintre punctele forte ale GEMENILOR. Femeile din această zodie sunt foarte schimbătoare, aşa că vor aprecia toate florile, dar în special lavanda, liliacul, orhideea.

Femeile RAC, poate cele mai sensibile şi emotive dintre noi, iubesc florile albe. Indiferent dacă vorbim de trandafiri, lotus, magnolie, nuferi sau chiar şi muşcate. Esenţial este să vină şi alături de o declaraţie sau un gând emoţionant.

Pe acelaşi subiect

Dominat de Soare, LEUL, este fanul culorilor roşu, portocaliu şi galben. Aşa că florile potrivite sunt dalia, viţa de vie, trandafirii sau floarea-soarelui. La fel ca femeia berbec, preferă buchetele luxoase, care să atragă atenţia, aşa că puteţi lua în considerare şi florile exotice.

Pragmatismul FECIOARELOR se îmbină cu o delicateţe aparte. Aşa că florile preferate sunt narcisele, crizantemele, violetele. Însă aceste femei sunt şi foarte practice, aşa că luaţi în considerare şi variantele în ghiveci.

Femeii BALANŢĂ îi plac buchetele aranjate cu gust, dar cu cât mai multe flori, în special în nuanţe de roz sau alb. Alegeţi hortensii, albăstrele, margarete sau trandafiri şi nu veţi da greş.

SCORPIONII sunt foarte hotărâţi şi pasionali, aşa că preferă buchetele în culori puternice. Ideale sunt lalelele, bujorii, trandafirii sau cactuşii.

Pentru SĂGETĂTORI, roşul este perfect. Sunt firi libere, cărora le place naturaleţea şi simplitatea, iar primăvara este anotimpul lor d.p.d.v. floral. Alegeţi narcise, lalele, bujori sau trandafiri şi sigur se vor bucura.

Garafoafa este adecvată pentru CAPRICORNI. Enigmatici, practici şi cu o intuiţie ieşită din comun, preferă flori cum ar fi orhidee, camelii, magnolii sau cale. Toate acestea într-o formă care transmite hotărâre şi eleganţă.

Femeia VĂRSĂTOR este veselă, inovativă şi nonconformistă. Adoră noutatea, atât timp cât este şi utilă. Floarea specifică este orhideea, dar nici gladiolele sau florile exotice nu se lasă mai prejos. Aşadar încercaţi să creaţi un buchet unic pentru a o surprinde.

Iar nativii PEŞTI, visătorii zodiacului, sunt sensibili şi prietenoşi. Lotusul este emblema lor, să spunem, iar irişii, liliacul, nuferii sau feriga cu siguranţă îi vor încânta. Ei cred în dragostea sinceră, aşa că un buchet cu flori de nu mă uita îi va cuceri pe loc.

Acesta a fost horoscopul special din această săptămână, ţineţi cont - nu florile sunt cele mai importante, ci persoana care le oferă. Să aveţi o duminică cât mai frumoasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop special, 11 aprilie 2021. Care sunt florile potrvite pentru fiecare zodie în parte