Antena Meniu Search
x

Video Horoscop special, 14 martie: Joburile care ţi se potrivesc în funcţie de zodie

Am tot vorbit săptămânile trecute despre dragoste, compatibilităţi, despărţiri, aşa că a venit momentul să aflaţi despre joburile care ni se potrivesc în funcţie de zodie.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 14.03.2021, 11:40

Vezi și
  • Racilor le place să dea un exemplu şi fac faţă responsabilităţilor destul de uşor.
  • Nativii Leu iubesc să fie văzuţi, admiraţi şi le place să îi inspire pe cei din jur.

Berbecii sunt lideri înnăscuţi. Tocmai de aceea nu vă place ideea de a fi subordonaţi, iar pe parcursul carierei deveniţi proprii voştri şefi. Sunteţi îndrăzneţi şi creativi, dar uneori vă implicaţi în prea multe şi aveţi nevoie de o echipă în spate care să vă susţină. Joburile ideale ar fi: ghid, antrenor personal sau orice ţine sport, şi, evident, CEO, indiferent de domeniu.

Ca angajaţi, Taurii sunt practici şi pot trece de la subordonat la lider destul de uşor. Sunteţi muncitori, tenace, dar încăpăţânarea vă încurcă. Încercaţi să nu daţi curs fiecărui conflict şi să vă alegeţi înţelept bătăliile pe care vreţi să le câştigaţi. Puteţi face asta dacă alegeţi să lucraţi în gastronomie, în vânzări sau design de aranajamente florale.

Gemenilor le place să lucreze în medii stimulante, unde au şansa să interacţioneze cu o varietate de posibilităţi, indiferent dacă vorbim de oameni sau de maşinării. Îşi pot schimba direcţia cu uşurinţă, dar asta înseamnă şi că se plictisesc destul de repede. Aşa că puteţi lucra în PR, publicitate, învăţământ sau alte joburi care implică comunicarea.

Racilor le place să dea un exemplu şi fac faţă responsabilităţilor destul de uşor. Aveţi grijă de cei din jur, aşa că orice loc de muncă care implică consiliere se află pe lista voastră. Ne referim la resurse umane, îngrijirea copiilor, avocatură sau nutriţie.

Nativii Leu iubesc să fie văzuţi, admiraţi şi le place să îi inspire pe cei din jur. Dacă vor să predea sau să lucreze în politică, se potrivesc mănuşă. Au tendinţa uneori să deranjeze mediul în care lucrează, dar se redresează pe parcurs. Şi actoria, muzica sau design-ul vestimentar le puteţi lua în calcul.

Perfecţionişii zodiacului, şi, probabil ai Universului, Fecioarele, îşi cunosc obiectivele foarte bine, însă, uneori au nevoie de îndrumare. În poziţia şefului sunteţi foarte practici şi protectivi, dar le cereţi prea mult subordonaţilor. Memoria voastră este foarte bună, aşa că puteţi opta pentru joburi de birou, care implică terapie, dar şi editare, traducere sau puteţi fi buni detectivi.

Balanţele sunt sociabile şi reuşesc să aducă oamenii împreună, nişte mediatori excelenţi. Echilibrul specific vă ajută să citiţi oamenii şi să îi înţelegeţi. Sunteţi nişte diplomaţi, asistenţi, traducători, brokeri sau vânzători minunaţi. Dar şi în domenii cum ar fi serviciul clienţilor, turism sau organizare de nunţi vă încadraţi.

Scorpionii sunt experţi în a ţine secrete. Asta înseamnă că vi se potriveşte tot ce ţine de negociere, diplomaţie, investigaţie, logistică. Cu alte cuvinte, sunteţi agentul secret potrivit.

Turismul, consilierea, leadershipul sau organizaţiile non-profit sunt cuvintele-cheie pentru Săgetători. Sunteţi etici, vă adaptaţi schimbărilor rapid, ceea ce înseamnă că vi se potrivesc multe joburi, atât timp cât nu sunteţi limitaţi şi aveţi reguli puţine de respectat.

Nativii Capricorn sunt serioşi, pragmatici şi organizaţi. Aveţi carisma şi entuziasmul unui adevărat lider şi nu vă lăsaţi intimidaţi. Asta înseamnă că joburile ideale sunt manager, administrator, inginer, arhitect sau designer.

Vărsătorii sunt spirite libere, dar şi foarte muncitori, sociabili şi nonconformişti. Uneori ideile voastre nu sunt înţelese de colegi, dar nu trebuie să vă lăsaţi ci doar să aveţi răbadare să le explicaţi de mai multe ori. Aşa că vă puteţi axa pe stiinţe, design grafic, fotografie sau antreprenoriat.

Iar Peştii sunt flexibili, ambiţioşi şi sensibili. Sunteţi potriviţi pentru domeniul sănătăţii, indiferent dacă vorbim de medicină, psihologie sau nutriţie. Deasemenea şi artele vă sunt prieteni, aşa că puteţi opta pentru o carieră în muzică, pictură sau dans.

Acesta a fost horoscopul special din această săptămână, nu uitaţi - atât timp cât vă face fericiţi, orice job merită şi câteva sacrifcii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop special, 14 martie: Joburile care ţi se potrivesc în funcţie de zodie