Antena Meniu Search
x

Video Horoscop special, 27 iunie 2021. Cum văd bărbaţii fiecărei zodii femeia ideală

V-aţi întrebat vreodată ce îşi doresc bărbaţii de la o femeie? Astrologii cred că au găsit răspunsul.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 27.06.2021, 10:34

Vezi și

Bărbatul BERBEC este puternic, masculin, independent, dar şi nerăbdător şi puţin prea protector. Unui nativ tipic îi plac femeile care nu se lasă uşor cucerite, pentru că adoră provocările. Femeile puternice, de succes, independente şi cărora nu le este teamă să spună ce gândesc, spun astrele

Bărbaţii TAUR sunt romantici, fideli, răbdători, cu picioarele pe pâmânt. Aceste calităţi îi transformă în masculii perfecţi, dar câteodată tind să fie încăpăţânaţi. Pe gustul lor sunt femeile îndrăzneţe, amuzante şi foarte feminine, care să aducă bucurie în viaţa lor. TAURII au nevoie de suport, empatie şi de energia care să îi scoată din zona lor de confort.

Cuvintele care îi descrie cel mai bine pe bărbaţii GEMENI sunt spontaneitate, spirit liber, aventură şi optimism. Şi atunci asta vor căuta şi la partenera lor: inteligenţă, creativitate, spiritualitate. Dar musai trebuie să aibă simţul umorului şi nu ar strica să fie ea cea care face primul pas.

Pe un bărbat RAC autentic te poţi baza, este loial şi adoră conceptul de familie. Practic, îl putem numi soţul perfect! Uneori tinde să fie prea sensibil şi să lase emoţiile să îl acapareze. Este clar că îşi doreşte o femeie la fel de devotată şi iubitoare ca el. Are nevoie să se simtă în siguranţă, atât emoţional, cât şi psihic.

Pe acelaşi subiect

Bărbaţii LEU au încredere în ei, sunt mândri şi îi urăsc pe cei care le fură lumina reflectoarelor. În rolul de iubit, sunt foarte protectori şi generoşi şi sunt atraşi de femeile sigure pe ele, inteligente şi mai ales frumoase. Au nevoie de onestitate, bunătate şi promisiunea că vor da tot ce pot în relaţie.

Probabil deja ştiţi despre obsesia FECIOARELOR privind perfecţiunea. Bărbaţii FECIOARĂ sunt inteligenţi, muncitori şi foarte direcţi. În ceea ce priveşte femeile, sunt foarte stricţi şi îşi vor dori pe cineva matur, organizat şi nu foarte emoţional. Au nevoie de o parteneră raţională, dar sensibilă, care să le înţeleagă mofturile.

Bărbatul BALANŢĂ este foarte romantic, sociabil şi plin de viaţă. Caută constant femeia visurilor lui, iar când o va găsi, va face tot ce îi stă în putere să aibă o relaţie fructoasă. Îi plac femeile care arată bine, încrezătoare, amuzante şi sufletiste. Niciodată nu va fi atras de o femeie care mereu are nevoie de ceva sau este dramatică.

Unul dintre cei mai pasionali şi misterioşi bărbaţi este SCORPIONUL. Nu îi este frică de nimic, este sălbatic şi irezistibil. Ca iubit poate fi extrem de gelos şi posesiv, dar sincer, pentru că nu îi plac jocurile. Îşi doreşte o femeie smart, pasională, independentă şi la fel de dornică de aventură ca el.

Bărbaţii SĂGETĂTOR sunt maturi şi oneşti, aşa că nu îşi vor pierde timpul cu oameni neserioşi. Sunt optimişti, energici şi se vor îndrăgosti de o femeie căreia îi place să călătorească şi care îi provoacă zi de zi.

În topul celor mai pretenţioşi bărbaţi se află CAPRICORNII. Care sunt răbdători, ambiţioşi si pasionaţi, dar şi puţin încăpăţânaţi. Sunt atraşi de femeile care ştiu ce vor, care îşi urmează visurile, dar nu uită să fie afectuoase. Iar loialitatea şi sinceritatea sunt ingredientele care nu pot lipsi.

Bărbatul VĂRSĂTOR este sociabil, spontan şi îi pasă de oamenii din jur, dar nu este iubitul pe care să te poţi baza 100% sau în care să îţi pui toată încrederea. Acesta se va îndrăgosti de femeile creative, misterioase, independente şi cărora nu le pasă de ce spun oamenii, ci fac ce simt.

Iar PEŞTII, deja ştim că sunt visători, devotaţi, pasionali. Romantici incurabili, pe scurt. Cărora le plac femeile generoase, deschise, de încredere şi iubitoare. Iar bonus dacă iubiţi arta, sunteţi perfecte pentru ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Horoscop » Horoscop special, 27 iunie 2021. Cum văd bărbaţii fiecărei zodii femeia ideală