Antena Meniu Search
x

Video Horoscop special, 20 iunie 2021. Care sunt defectele fiecărei zodii în relaţii și de ce unii nativi sunt greu de iubit

Aşa cum v-am obişnuit, încheiem săptămâna cu horoscopul special. De această dată vorbim despre defectele fiecărei zodii în relaţii. De ce suntem greu de iubit?

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 22.06.2021, 11:19

Vezi și
  • Gemenii nu se pot stăpâni să le facă ochi dulci şi altor persoane.
  • Vărsătorii trebuie șă își țină în frâu curiozitatea.

Horoscop special Berbec

Ei bine, BERBECII au o personalitate foarte puternică. Ceea ce înseamnă că nu sunt compatibli decât cu persoanele care înţeleg asta şi lasă mai multe de ele, mai ales când vine vorba de conflicte sau dezbateri.

Horoscop special Taur

La TAURI, gelozia este problema. Dacă aţi fost într-o relaţie cu un nativ Taur, ştiţi că nu suportă ca altcineva să se uite la voi. Trebuie mereu să îl asiguraţi că el este pe primul loc.

Pe acelaşi subiect

Horoscop special Gemeni

În colţul opus se află GEMENII. Sunt cei mai sociabili dintre noi, poate prea sociabili, pentru că uşor, uşor se transformă în flirt. Chiar dacă sunt fideli în relaţii, nu se pot stăpâni să le facă ochi dulci şi altor persoane.

Horoscop special Rac

RACII sunt destul de imaturi şi li se schimbă starea de spirit de la un minut la altul. Mai ales când sunt răniţi fac pe copiii răzgâiaţi care nu vor să vorbească cu nimeni.

Horoscop special Leu

Am ajuns la nativii LEU. Mai este nevoie să spun că vor să aibă mereu dreptate? Sunt independeţi şi tocmai de aceea, dacă le invadaţi spaţiul personal o să vă anunţe fără reţineri.

Horoscop special Fecioară

Cred că şi la FECIOARE este evidentă trăsătura dominantă. Vor ca totul să fie perfect! Inclusiv partenerul. Aceşti nativi au multă iubire de oferit, însă, jobul le va ocupa mereu timpul pentru că sunt foarte dedicaţi.

Horoscop special Balanță

BALANŢELE vor să le facă pe plac tuturor. Le este destul de greu să spună NU, aşa că în relaţiile amoroase tind să pună pe primul loc şi alte persoane, în defavoarea partenerului de viaţă uneori.

Horoscop special Scorpion

Dacă ar fi să căutăm un sinonim pentru SCORPIONI acesta ar fi control. Sunt aproape obsedaţi să ştie în fiecare minut ce se întâmplă, aşa că nu puneţi la îndoială cine conduce în relaţie.

Horoscop special Săgetător

SĂGETĂTORII, în schimb, nu sunt suficient de serioşi. Îşi schimbă destul de des deciziile şi au tendinţa să fie puţin prea jucăuşi în situaţiile în care trebuie să dea dovadă de maturitate.

Horoscop special Capricorn

În totală opoziţie, nativii CAPRICORN sunt prea încordaţi şi au standarde înalte. Le este destul de greu să se lase duşi de val, pentru că sunt concentraţi pe muncă şi nu mai au aşa mult timp pentru seri romantice.

Horoscop special Vărsător

Cuvântul cheie la VĂRĂTORI este libertate. Nu suportă să fie controlaţi sau să li se ceară explicaţii despre orele târzii la care ajung acasă. Dacă vreţi ca lucrurile să meargă, trebuie să vă ţineţi în frâu curiozitatea.

Horoscop special Pești

Iar în cazul PEŞTILOR, shoppingul compulsiv este problema. Cheltuiesc prea mulţi bani, uneori pe fond emoţional.

Acesta a fost horoscopul special din această săptămână, nu uitaţi, indiferent de zodie, cu iubire putem trata orice trăsătură neplăcută.

Zodiile de foc sunt unele dintre cele mai pătimașe și luptătoare zodii. Descoperă care sunt caracteristicele și compatibilitățile nativilor născuți în semne zodiacale de foc

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop special, 20 iunie 2021. Care sunt defectele fiecărei zodii în relaţii și de ce unii nativi sunt greu de iubit