Antena Meniu Search
x

Video Horoscop special, 28 februarie 2021. Cum ne influențează ziua în care ne-am născut

Horoscop special 28 februarie 2021. Săptămâna aceasta horoscopul special presupune şi puţină cercetare din partea voastră. Asta pentru că vom vorbi despre cum ziua săptămânii în care ne-am născut şi cum ne influnţează, parţial cel puţin, comportamentul, jobul şi viitorul.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 28.02.2021, 09:54

Vezi și
  • Cei care v-aţi născut într-o zi de Luni, aveţi un instinct matern mult pregnant decât ceilalţi.
  • Miercurea este ziua în care sunt născuţi cei mai buni comunicatori.

Fiecare semn zodiacal este guvernat de una sau mai multe planete, însă, la fel sunt şi zilele săptămânii. Asta înseamnă energie în plus de la o planetă.

De exemplu, cei care v-aţi născut într-o zi de LUNI, aveţi un instinct matern mult pregnant decât ceilalţi. Legătura între voi şi conceptul de familie, este foarte strânsă, ceea ce înseamnă că, indiferent de trecut, vă doriţi să vă întemeiaţi o familie. Mare grijă, pentru că şi manipularea celor din jur este un aspect care vă poate defini.

Cei care sunt născuţi într-o zi de MARŢI, sunt, poate, cei mai curajoşi dintre noi. Nu vă temeţi de competiţie, sunteţi foarte energici şi aveţi resurse să renaşteţi în orice situaţie. Deasemenea, senzualitatea şi seducţia sunt armele voastre.

MIERCUREA este ziua în care sunt născuţi cei mai buni comunicatori. Vorbiţi eficient, impovitaţi foarte bine, iar asta vă face perfecţi pentru a vă adresa maselor de oameni. Mai ales că vă adaptaţi foarte uşor situaţiilor neprevăzute.

JOIA ne aduce mult optimism şi dorinţa de a explora teritorii noi. Aşa că cei născuţi în această zi sunt predispuşi la călătorii sau chiar să se mute, să se stabilească în altă parte decât unde s-au născut. Vă place să descoperiţi lucruri noi şi... să vă distraţi.

Ce născuţi într-o zi de VINERI sunt guvernaţi de pasiune şi de dragoste. Sunteţi dornici să vă trăiţi viaţa la maximum, dar şi nişte lideri excelenţi mai ales când este vorba de grupuri mari de oameni. Faceţi bani cu uşurinţă, însă, mare grijă pentru că aveţi tendinţa să fiţi narcisişti.

SÂMBĂTA sunt născuţi sfătuitorii, consilierii, bunii organizatori. Voi sunteţi creierul operaţiunii, adică oamenii perfecţi pentru departamentul de marketing. Sunteţi încăpânaţi şi tocmai de aceea duceţi orice sarcină la bun sfârşit.

Iar cei născuţi într-o zi de DUMINCĂ sunt foarte norocoşi. Sunteţi făcuţi să străluciţi, creativi şi plini de curaj. Singura parte la care trebuie să lucraţi este motivaţia, pentru că vă mobilizaţi destul de greu dacă nu aveţi chef sau inspiraţie.

Acesta a fost horoscopul special din această săptămână, puteţi afla mult mai multe detalii despre ce spun stelele accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman.

Dumincă plină energie să aveţi!

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop special, 28 februarie 2021. Cum ne influențează ziua în care ne-am născut