Antena Meniu Search
x

Video Horoscop special, 4 aprilie 2021: Cum reacţionează fiecare zodie când este nervoasă

Cred că despre dragoste am vorbit suficient, este momentul să povestim de sentimentele care se află în contrast cu iubirea. Aşa că horoscopul din această săptămână punctează esenţialul - cum reacţionează fiecare zodie la nervi.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 04.04.2021, 09:55

Vezi și
  • CAPRICORNII păstrează pentru ei durerea
  • PEŞTII sunt vulnerabili şi emoţionali

Începem, evident, cu impulsivitatea în persoană - BERBECII. Aceşti nativi se înfurie repede şi tind să verbalizeze ce îi deranjează, fără să se gândească la consecinţe. Cel mai bine este să rămâneţi calmi într-un conflict cu un berbec, pentru că ulterior, copiii zodiacului se simt groaznic şi le pare rău. Nu-şi vor cere scuze, dar regretul există.

TAURII însă, nu se enervează aşa uşor. La început se vor distanţa, nu vor mai vorbi, dar când văd roşu în faţa ochilor...pregătiţi-vă să fugiţi! Probabil toată viaţa, pentru că aceştia au tendinţa să aducă aminte fiecare greşeală pe care aţi făcut-o ori de câte ori este posibil. Chiar şi peste zeci de ani...partea bună este că veţi fi în formă de la atâta jogging.

Când vine vorba de GEMENI, poate mai simplu ar fi să staţi în faţa unui paravan de lemn şi să arunce cineva cuţite spre voi. Pentru că argumentele gemenilor sunt mult mai tăioase, vă vor atinge în cele mai vulnerabile puncte, la pachet cu ţipete de operă. Practic, vor să vă facă să plângeţi.

Ei bine, la RACI, se schimbă puţin situaţia. Sensibilii zodiacului apelează la empatia voastră. Se supără aproape din orice, mai ales când simt că sunt lăsaţi pe dinafară sau neapreciaţi. Ochii aceia de căţeluşi răniţi sunt caracteristici lor.

Pe acelaşi subiect

Semn de foc, LEUL, niciodată nu va recunoaşte că a greşit. Se va face auzit cu siguranţă şi probabil va sparge o vază dacă îi este la îndemână. Dar furia îi va trece rapid şi va uita şi de ce s-a enervat.

Este destul de greu să enervezi o FECIOARĂ, pentru că sunt cei mai răbdători nativi. De obicei, îşi ascund supărarea şi adună dovezi pe parcurs prin care să poată afirma că nu sunteţi suficient de buni pentru ei. După asta, vă vor exclude din viaţa lor şi niciodată nu veţi mai avea de-a face cu ei dacă asta vor.

Pe BALANŢE este destul de greu să le citiţi. Probabil nici nu vă veţi da seama că sunt nervoase, pentru că echilibrul caracteristic le ajută să rezolve de unele singure problema fără măcar să vă zică care este. Dar dacă vă aflaţi într-un conflict cu o balanţă...aveţi nevoie de noroc!

Am ajuns la o zodie de care ar fi bine să vă feriţi când este furioasă. SCORPIONII amplifică orice sentiment. În mod normal se enervează greu, îşi impun să nu lase supărările să îi afecteze şi probabil când se hotărăsc să vă pedepsească o vor face prin ignoranţă. Şi vor pune la cale un plan prin care să vă facă să suferiţi.

SĂGETĂTORII nu se vor lăsa până nu recunoaşteţi că greşiţi. Dacă aveţi curajul să îi contraziceţi, puteţi să vă luaţi la revedere de la orice urmă de compasiune din partea lor. Nici nu vor recunoaşte că vă cunosc.

CAPRICORNII păstrează pentru ei durerea, dar dacă îi duceţi în punctul în care o verbalizează, înseamnă că au ajuns la capătul răbdării. Emoţional, sunt foarte afectaţi şi tind să proiecteze suferinţa în orice capitol din viaţa lor şi să abă o stare uşor depresivă.

Pe VĂRSĂTORI nimic nu îi afectează. În realitate, observă orice neregulă, dar nu arată că tabloul uşor îndreptat spre stânga îi scoate din minţi. Cert este că nu vor mai vorbi nici cu tabloul şi nici cu fiinţa care va îndrăzni să îi supere. Daţi-le timp şi foarte mult spaţiu. Poate în viaţa următoare aveţi o şansă să nu fiţi deportaţi de lângă ei.

Iar PEŞTII sunt vulnerabili şi emoţionali. Cu toate astea nu reaţionează vizibil, ci îşi inhibă frustrările, iar asta le poate afecta încrederea de sine. Nu apreciază critica pozitiva, dar vor face pe victima ca să vă facă să vă simţiţi vinovaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscop special, 4 aprilie 2021: Cum reacţionează fiecare zodie când este nervoasă