Antena Meniu Search
x

Horoscop special. Care sunt cei mai buni prieteni ai tăi, în funcţie de zodie

Am tot vorbit de dragoste, însă, este momentul să ne focusăm şi pe prietenie. Aşadar, horoscopul special din această săptămână este despre cei mai buni prieteni ai noştri în funcţie de zodie. Nu uitaţi că şi ascendentul are ceva de spus, aşa că ascultaţi ambele variante.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 08.03.2021, 15:38

Horoscop special. Cei mai buni prieteni în funcţie de zodie
Rosse Stan - Observator
  • Cine sunt cei mai buni prieteni ai noştri în funcţie de zodie

Să începem cu BERBECII. Pentru voi, semnul de aer al GEMENILOR este potrivirea perfectă. Asta pentru că amândurora vă place să vorbiţi câte-n lună şi în stele şi niciodată nu vă veţi plictisi unul lângă celălălat.

Pentru TAURI, susţinerea vine din partea FECIOARELOR. Distracţia şi aventura sunt cuvintele-cheie care definesc relaţia voastră şi o fac de lungă durată.

Cel mai bun prieten al GEMENILOR este FECIOARA. Sunteţi foarte comunicativi şi vă înţelegeţi simţul umorului cum nu o face nimeni altcineva, iar asta aduce bonusul de care aveţi nevoie.

SCORPIONII sunt cei mai potriviţi pentru RACI. Ambii nativi sunt dinamici, iar la petreceri ei sunt în prim-plan. Însă şi profunzimea ideilor pe care le aveţi, vă leagă foarte mult.

Aventuroşi şi pasionali, LEII nu pot fi înţeleşi decât de SĂGETĂTORI atât de bine. Creativitatea şi faptul că ţineţi la părerea celor din jur par să fie elementele care vă unesc.

Şi pentru FECIOARE SCORPIONII sunt cei mai potriviţi. În primul rând vă plac să analizaţi şi să comentaţi orice subiect, dar sunteţi şi foarte intenşi în acţiunile voastre.

Pentru armonioasele BALANŢE, excentricii şi intelectualii VĂRSĂTORI sunt partenerii perfecţi într-o prietenie. Vă place să vă conectaţi unul cu celălalt prin artă, muzică, dar şi prin critică, analiză amănunţită a fiecărui detaliu.

SCORPIONII au nevoie de prieteni intuitivi cum sunt PEŞTII. Ambii acţionează instinctiv şi îşi respectă limitele unul celuilalt.

O altă potrivire 100% pentru SĂGETĂTORI sunt BERBECII. Mereu se inspiră unul pe altul, dar se şi contrazic destul de mult. Dacă nu va exista o luptă continuă de genul ''eu sunt mai bun decât tine'', prietenia este de lungă durată.

Deşi nu pare, pentru CAPRICORNI, GEMENII sunt cei care îi completează. Asta pentru că sunt aventuroşi, spontani şi muncesc la fel de mult când vor să obţină ceva.

În cazul independenţilor VĂRSĂTORI, LEII, care oferă multă iubire sunt ai lor best friends forever. Aici este valabil renumitul ''contrastele de atrag''. Loialitatea este cheia pentru voi şi beneficiaţi din plin de ea.

Iar pentru nativii PEŞTI, evident sensibilii zodiacului - RACII. Împreună pot obţine orice îşi doresc, le plac să călătorească şi exploreze noi teritorii.

Acesta a fost horoscopul special de săptămâna aceasta, nu uitaţi să le aduceţi aminte celor cu adevărat apropiaţi, indiferent de zodie, cât de mult îi iubiţi şi apreciaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Horoscop » Horoscop special. Care sunt cei mai buni prieteni ai tăi, în funcţie de zodie