Antena Meniu Search
x

Video Horoscop special. Culorile lunii iunie pentru fiecare zodie în parte

Evident, a venit momentul să vorbim despre culorile lunii iunie. Trebuie să ţineţi cont că acestea nu trebuie să fie la vedere, ci doar să le avem asupra noastră.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 14.06.2021, 10:59

Vezi și

Poate fi vorba de o bastistă pe care o purtăm în geantă, de un pix, wallpaperul de la telefon sau orice alt obiect fie el vestimentar sau decorativ. Haideţi să vedem pentru fiecare zodie ce culoare este potrivită şi influenţează pozitiv diverse domenii de activitate.

Horoscop Berbec

BERBECII au parte luna aceasta de întâlniri şi provocări karmice. Vor fi situaţii care se se vor repeta, diferenţa este că deciziile pe care trebuie să le luaţi acum vor fi diferite de cele din trecut. Pentru asta vă ajută culorile ALB şi ARGINTIU.

Horoscop Taur

Pe acelaşi subiect

Şi TAURII au de luat hotărâri în dragoste şi în afaceri. Nici surprizele nu vor lipsi, asta pentru că zona creativităţii atinge cote înalte, iar PORTOCALIUL şi GALBENUL potenţează şi mai mult lucrurile bune.

Horoscop Gemeni

Pentru ca GEMENII să fie protejaţi şi să aibă reuşite la serviciu ar trebui să se folosească de culoarea VERDE ÎNCHIS. Iar pentru luciditate, coerenţă şi logică, MARO ROŞCAT.

Horoscop Rac

 

RACII au nevoie de susţinere pe plan relaţional, unde se vor produce schimbări profunde. Nu este vorba doar de iubire, ci de toate relaţiile interumane ale voastre. Culorile pastel, adică vernil, roz pal, lila, galben pal sau albastru deschis, aduc calm, linişte şi detaşare.

Horoscop Leu

 

Nativii LEU sunt avantajaţi luna aceasta în întâlnirea sufletului pereche, dar şi în orice problemă birocratică. Tot ce ţine de acte, contracte, semnături, va fi definit de inspiraţie şi veţi reuşi să treceţi peste provocările sociale sau mentale. NEGRU şi VIŞINIU sunt ideale pentru voi.

Horoscop Fecioare 

 

Dacă FECIOARELE au de terminat o relaţie, de rezolvat situaţia cu un fost partener sau ceva legat de studiu şi dezvoltare personală, sunt ajutate de ALBASTRU ÎNCHIS şi VERDE.

Horoscop Balanţe

 

Pentru ascensiune socială, pentru a evolua la serviciu şi a fi ascultate şi urmate de cei din jur, BALANŢELE se pot baza pe culoarea GRI, ARGINTIU sau orice este metalic.

Horoscop Scorpion

La SCORPIONI sunt prevăzute conflicte şi posibile confruntări cu rivalii lor. Asta vă scade energia, dar pentru a vă feri de situaţii neplăcute MOVUL şi INDIGO-ul sunt susţinătorii principali.

Horoscop Săgetător

 

Când vorbim de SĂGETĂTORI... ei bine, ei au o lună foarte bună. Sunt slabe şanse să meargă ceva prost, dar pentru siguranţă puteţi folosi şi voi culoarea INDIGO.

Horoscop Capricorn

 

Nativii CAPRICORN sunt avantajaţi în schimbarea identităţii, eliminarea lucrurilor negative şi alte subiecte ce ţin de dezvoltarea personală. Pentru asta ROŞU şi MARO ROŞCAT sunt perfecte.

Horoscop Vărsător

Pentru succes pe plan financiar VĂRSĂTORII nu au foarte mult de muncă. Dacă vreţi să obţineţi echilibru în dragoste, pentru că simţiţi nevoia un transformări profunde, folosiţi-vă de orice nuanţă de ALBASTRU şi VERDE.

Horoscop Peşti

Iar PEŞTII sunt suţinuţi în comunicare, deplasări şi călătorii. Şi în negocieri, deasemenea, iar pentru a activa aceste laturi, TURCOAZUL este ideal.

Acesta a fost horoscopul special din această săptămână, pentru mai multe detalii accesaţi canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman.

Cu toții ne dorim să avansăm în carieră, să avem parte de recompense financiare și de consolidarea statutului. Pentru a ajunge sus, lucrăm din greu și depunem eforturi considerabile. Traversăm însă momente când cariera noastră stagnează, iar astrele ar putea avea legătură cu unele blocaje. Descoperă cum influențează zodia greșelile în carieră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop special. Culorile lunii iunie pentru fiecare zodie în parte