Antena Meniu Search
x

Perioada de tristeţe se încheie pentru 3 zodii, după Eclipsa de Soare de la 10 iunie. Ce nativi primesc veşti bune

Astrologii anunţă că, începând de mâine, 10 iunie, unii nativi vor scăpa de tristeţea acumulată în ultimele luni, datorită Eclipsei de Soare în Luna Nouă.

de Redactia Observator

la 14.06.2021, 10:59

Eclipsa de lună
Perioada de tristeţe se încheie pentru aceste 3 zodii după Eclipsa de Soare de la 10 Iunie. Despre cine este vorba - profimediaimages

Rac

Persoanele aflate sub semnul Racului sunt pe cale de a ieşi din orice dispoziţie în care se află în acest moment, adoptând o atitudine nouă şi promiţătoare, după Eclipsa de Soare. Fiind precedat de Lună, eşti cel mai predispus la emoţii. Ceea ce se ve întâmpla mâine seară este pentru tine o eliberare sufletească: Eclipsa îţi va aduce toate sentimentele, gândurile şi dorinţele tale ascunse la suprafaţă, pentru a le face faţă şi pentru a te elibera de ele. Este cea mai bună ocazie de a decide ce păstrezi cu tine şi ce laşi în urmă. Următoarea perioadă va fi ca o trezire bruscă din starea de inactivitate pe care ai primit-o în braţe în ultimele luni. Poate fi începutul unei perioade pline de oportunităţi pentru Raci.

Fecioară

Nativii Fecioară vor intra într-o etapă spiritulă, după ce au avut parte de evenimente cu impacte majore în viaţa lor în ultimele luni. Neliniştea şi teama de necunoscut au fost prezente în viaţa ta până în acest moment, dar Eclipsa de Soare va fi cea care îţi va deschide ochii şi îţi va demonstra că tot ce s-a petrecut în viaţa ta a avut un motiv întemeiat să se întâmple, iar frica de necunoscut se va arăta a fi un loc plin de oportunităţi, siguranţă şi sentimente pozitive pentru tine. Totodată, în această perioadă ai ocazia să te reinventezi şi să te îndepărtezi de vechea ta personalitate care ţi-a adus toată neliniştea. Este momentul în care poţi accepta provocarea de a te arunca în necunoscut.

Pe acelaşi subiect

Peşti

Dintre toate cele trei zodii care vor resimţi Eclipsa Solară în Luna Nouă, Peştii sunt cei care o vor trăi la intensitate maximă. În ultima perioadă, te-ai simţit poate prea stingherit şi diferit faţă de societate, iar ziua de mâine îţi va oferi oportunitatea de a pune capăt acestor sentimente. Ai nevoie de acţiune în viaţa ta, aşa că Eclipsa Solară este perfectă pentru o schimbare imediată şi evidentă a personalităţii tale şi al stilului tău de viaţă.

Cu toții ne dorim să avansăm în carieră, să avem parte de recompense financiare și de consolidarea statutului. Pentru a ajunge sus, lucrăm din greu și depunem eforturi considerabile. Traversăm însă momente când cariera noastră stagnează, iar astrele ar putea avea legătură cu unele blocaje. Descoperă cum influențează zodia greșelile în carieră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Perioada de tristeţe se încheie pentru 3 zodii, după Eclipsa de Soare de la 10 iunie. Ce nativi primesc veşti bune