Antena Meniu Search
x

Video Horoscop special. Cum ne influenţează fazele Lunii. Când e bine să începem o dietă

În ultimul timp, fenomenele de lună plină, lună roz sau lună nouă au devenit tot mai... virale, să spunem. Majoritatea dintre noi ştie în mare ce se întâmplă, dar astăzi vreau să povestim despre ce este indicat să facem sau nu pe parcursul acestor evenimente astrale.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 16.05.2021, 10:13

Vezi și

Trebuie să ştiţi că intervalul de rotaţie al Lunii în jurul Pământului este de aproximativ 27 zile. Asta înseamnă că după această perioadă, ea revine la poziţia iniţială. Cele 4 mari faze lunare sunt Luna Nouă, Primul Pătrar, Luna Plină şi Ultimul Pătrar. 

Să începem cu LUNA NOUĂ. Aceasta apare când Soarele şi Luna sunt în punctul lor cel mai apropiat, iar Pământul este între ele, blocând razele Soarelui să ajungă pe Lună. Este momentul perfect pentru noi începuturi. Setaţi-vă intenţiile şi obiectivele, pentru că în cele 3 zile de Lună Nouă primim un boost de energie pentru a iniţia lucruri. Relaţiile de iubire care încep pot fi de lungă durată, cât şi proiectele profesionale sau personale.

Fazele lunii şi dietele

Când Luna este în creştere, ne influenţează în procesele de transformare şi ne oferă rezistenţă fizică, psihică, spirituală să putem evolua. Chiar putem fi promovaţi la locul de muncă, însă, obstacolele nu vor lipsi. Este bine în această perioadă să ne tundem de exemplu, pentru că părul creşte mai rapid, să începem un tratament de vindecare, însă, mare grijă cu alimentaţia pentru că tindem să şi mâncăm mai mult. 

Pe acelaşi subiect

LUNA este PLINĂ când se află în opoziţie cu Soarele. Se spune că apare un conflict între cele două, între Yin şi Yang, iar asta scoate la iveală adevărul suprem. Este un eveniment prin care tot ce am început pe Lună Nouă atinge apogeul şi ştim concret situaţia în care ne aflăm, indiferent de natura ei. În cele 3 zile de Lună plină este recomandat să încheiem tot ce nu este benefic în viaţa noastră, dar în niciun caz să luăm decizii importante sau să începem ceva, pentru că sunt mari şanse să nu mai fie valabile, să se amâne sau să meargă prost. 

Iar când LUNA este în DESCREŞTERE, adică urmează să formeze litera "C", este un interval favorabil pentru procesele de dezintoxicare, de slăbire, de purificare a organismului. Mai ales pentru tratarea afecţiunilor; inclusiv intervenţile chirurgicale sunt avantajate, pentru că ne vindecăm mult mai repede. Practic tot ce avem nevoie să se încheie rapid putem face în cele 2 săptămâni ale Ultimului Pătrar, faza finală înainte de o altă Lună nouă. 

Ţineţi cont, acum Luna este în creştere, iar 26 mai este Lună Plină. Ceea ce înseamnă că abia pe 10 iunie avem o altă Lună Nouă. Acesta a fost horosopul special din această săptămână, duminică cât mai frumoasă să aveţi!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop special. Cum ne influenţează fazele Lunii. Când e bine să începem o dietă