Video

Horoscop special: Zodii potrivite pentru căsătorie

De Rosse Stan.
Publicat: 20.12.2020, 10:30.
Actualizat: 20.12.2020, 10:37

Horoscopul special din această săptămână va fi nu doar despre iubire, ci despre persoanele cu care putem face pasul mare, în funcţie de gradul de compatibilitate. Dacă, în mod normal, dragostea pluteşte în aer şi cu nativii cu care nu suntem compatibili, când vine vorba de căsătorie ar trebui să analizăm puţin mai atent lucrurile.

De exemplu Berbecii au nevoie de cineva care să îi ajute să îşi canalieze energia debordantă spre ceva productiv şi durabil. Asta o poate doar Leul, tot un semn foc, care vă susţine atât în carieră, cât şi în familie. Cu toate acestea, şi Vărsătorul, fiind un semn de aer menţine flacăra voastră vie.

Calm şi dedicat, Taurul are nevoie de linişte şi o poate obţine alături de un Rac. Dar dacă vreţi pasiune, numai un nativ Fecioară v-o poate oferi. Iar Capricornii vă susţin mai ales în carieră.

Gemenilor le plac jocurile intelectuale, iar alături de un Leu nu se vor plictisi vreodată. Însă pot obţine o conexiune electrică doar lângă un Vărsător şi o viaţă armonioasă, în egală măsură prietenie şi romantism, alături de o Balanță.

Racii vor pe cineva dedicat, iar Taurii joacă rolul perfect aici. Peștii vă fac să vă îndrăgostiţi nebuneşte, dar mare atenţie că sunt mari şanse să suferiţi la fel de mult. Scorpionii însă sunt partnerii ideali, devotaţi şi mereu prezenţi.

O poveste cu scântei pot obţine Leii alături de un Săgetător. Gemenii sunt cei care împărtăşesc lumina reflectoarelor cu voi, iar Berbecii sunt potriviţi dacă ştiţi exact ce vă doriţi de la viaţa voastră, vă susţin şi vă urmează.

Pentru Fecioare, perfecţiunea e cam greu de găsit, aşa că avem doar 2 soluţii. Cu Taurii împărtăşiţi aceleaşi filozofii de viaţă şi puteţi avea încredere necondiţionată. Dar dacă vreţi pe cineva care să fie şi un bun partener de afaceri, Capricornii sunt mult mai potriviţi.

Nu există nicio potrivire mai mare pentru o Balanță decât un nativ Gemeni. Astfel vă veţi simţi mereu apreciaţi, înţeleşi şi cel mai important, echilibraţi.

Şi Scorpionii pot obţine chilibru alături de Pești, dar Capricornul le oferă o relaţie efervescentă. Ca şi Racii de altfel, care pot intensifica puţin cam mult... aproape totul.

În ceea ce îi priveşte pe Săgetători, Leii sunt partenerii ideali, însă, le pot fura din când în când lumina reflectoarelor. Ceea ce alături de un Vărsător nu se va întâmpla, ci, mai degrabă, veţi avea parte de aventură şi multă logică.

Pentru sprijin necondiţionat şi atingerea obiectivelor pe termen lung, Capricornii au nevoie fie de un nativ Scorpion, fie de o Fecioară. Dar Taurii vă aduc magie, romantism şi longevitate, aşa că depinde doar de voi ce alegeţi.

Liberi, idealişti, inventivi. Aşa sunt Vărsătorii. Conexiunile cu Gemenii sunt de neegalat pe toate planurile, iar Săgetătorul aduce puţin aventură şi independenţă în viaţa voastră. Cu toate acestea, doar un Berbec vă ţine mereu cu sufeltul la gură... în ce sens... depinde de starea lui.

Iar nativii Pești , deja ştim, sunt visători. Dacă vreţi ca îmaginaţia voastră să fie totuşi echilibrată, asta se poate întâmpla lângă un Rac. Iar dragostea aceea imensă despre care citim doar în cărţi, o puteţi avea lângă un Scorpion.

Sursa: youtube.com/AstrologAlexandraComan

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.