Antena Meniu Search
x

Horoscop Taur mai 2024. Probleme financiare şi un aspect profund în dragoste

Horoscop Taur mai 2024. Cu Pluto care devine retrograd pe 2 mai, vei fi îndemnat să te retragi și să reflectezi asupra aspectelor profunde ale vieții tale interioare. Această retrogradare poate aduce la suprafață vechi traume sau emoții nerezolvate, oferindu-ți oportunitatea de a le vindeca și de a te elibera de povara trecutului.

de Redactia Observator

la 30.04.2024, 13:45

- Shutterstock

Pe 8 mai, Luna Nouă în Taur marchează un nou început în viața ta, oferindu-ți oportunitatea de a-ți stabili intenții și de a porni pe un nou traseu în ceea ce privește starea ta de bine și bunăstarea ta generală. Și pe 25 mai, Jupiter trece în Gemeni, amplificând această energie expansivă și aducându-ți oportunități de creștere și expansiune.

BANI: Cu Pluto retrograd pe 2 mai, este posibil să te confrunți cu unele probleme financiare din trecut sau să revezi și să reevaluezi modul în care îți gestionezi resursele. Este important să fii atent la cheltuieli și să fii precaut în deciziile financiare pe care le iei în această perioadă. Luna Nouă în Taur pe 8 mai marchează un moment propice pentru a-ți stabili noi obiective financiare și pentru a-ți pune în aplicare planurile de gestionare a banilor.

DRAGOSTE: În sfera relațională, retrogradarea lui Pluto pe 2 mai te poate conduce către o perioadă de introspecție și regenerare în ceea ce privește relațiile tale. Este posibil să te confrunți cu unele aspecte întunecate ale relațiilor tale, dar acesta este un moment propice pentru a le înțelege și vindeca. Odată cu Venus și Jupiter trecând în Gemeni pe 23 mai, vei simți o creștere a energiei și a farmecului în sfera relațională.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop Taur mai 2024. Probleme financiare şi un aspect profund în dragoste