Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 3 mai 2018. Schimbare de look majoră, momente magice în doi, dar şi un val de probleme. Orgoliul va despărţi suflete pereche

Horoscop 3 mai 2018. Berbecii devin vedetele zilei, după ce fac o schimbare de look cu totul neaşteptată! Taurii stau bine cu dragostea, aşa că vor avea parte de momente magice în doi! Nu la fel de norocoşi vor fi Peştii.

Vezi și

Horoscop 3 mai 2018. Berbecii devin vedetele zilei, după ce fac o schimbare de look cu totul neaşteptată! Taurii stau bine cu dragostea, aşa că vor avea parte de momente magice în doi! Nu la fel de norocoşi vor fi Peştii.

Peştii nu sunt la fel de norocoşi la capitolul dragoste. Relaţia lor cu partenerul de suflet s-ar putea curma brusc dacă se lasă conduşi de orgoliu.

Horoscop 3 mai 2018 Berbec

Pentru Berbeci, ziua de azi vine la pachet cu doze crescute de energie, iar asta îi poate face un pic cam irascibili. O schimbare de look însă va fi binevenită!

Pe acelaşi subiect

Horoscop 3 mai 2018 Taur

Taurii revin la forma fizică de invidiat, sunt extrem de optimişti şi încrezători. Spre seară devin protagoniştii unui moment de magie în doi.

Horoscop 3 mai 2018 Gemeni

Dragi Gemeni, vă dedicaţi complet oamenilor pe care îi iubiţi şi le oferiţi totul. Sunt şanse mari să vă întâlniţi cu un fost partener şi să simţiţi că inima vă bate puternic.

Horoscop 3 mai 2018 Rac

Racii se află într-o relaţie stabilă şi le place să împărtăşească multă dragoste şi pasiune. Astăzi vor fi ceva mai preocupaţi de bunăstarea şi stabilitatea în familie.

Horoscop 3 mai 2018 Leu

Se anunţă o zi cam agitată pentru Lei. La locul de muncă trec printr-o mulţime de încercări, dar acţionează de două ori mai repede decât ceilalţi.

Horoscop 3 mai 2018 Fecioară

Dragi nativi Fecioară, faceţi tot posibilul să aveţi un cămin fericit şi să vă faceţi partenerul să radieze. Treceţi printr-o perioadă de schimbare care va fi benefică.

Horoscop 3 mai 2018 Balanţă

Balanţele se lasă ghidate de impulsurile inimii, iar atunci când încep o relaţie, o fac cu pasiune şi devotament. Au tendinţa de a se implica prea mult, iar dacă nu sunt atente, pot avea probleme.

Horoscop 3 mai 2018 Scorpion

Scorpionii au parte de armonie în relaţie, dar să nu uite că există riscul de a avea unele certuri sau discuţii. Să încerce să nu ia decizii pripite.

Horoscop 3 mai 2018 Săgetător

Dragi Săgetători, aveţi un mare simţ al dreptăţii, sunteţi sociabili, dar apar ceva probleme la locul de muncă. Încercaţi să nu plecaţi urechea la ce spun alţii şi mergeţi înainte orice s-ar întâmpla.

Horoscop 3 mai 2018 Capricorn

Tendinţa de izolare a Capricornilor poate crea probleme în viaţa de cuplu. Trebuie doar să fie mai activi, mai încrezători şi să acorde mai multă atenţie partenerului.

Horoscop 3 mai 2018 Vărsător

Se anunţă o zi plină de ambiţie şi putere de muncă pentru Vărsători. Sunt deschişi tuturor proiectelor şi provocărilor pentru că îşi doresc cu ardoare o ascensiune în plan profesional.

Horoscop 3 mai 2018 Peşti

Dragi Peşti, astăzi veţi avea parte de ceva neînţelegeri în viaţa de cuplu. Lăsaţi deoparte orgoliul şi mândria, iar lucrurile vor decurge armonios.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 3 mai 2018. Schimbare de look majoră, momente magice în doi, dar şi un val de probleme. Orgoliul va despărţi suflete pereche