Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 30 septembrie. Intuiţia poate fi salvatoare în această zi

Horoscopul zilei de 30 septembrie. În această zi de duminică, intuiţia poate fi salvatoare şi vă poate scoate din multe situaţii complicate. Luna se încheie excelent pentru unele zodii.

Horoscopul zilei de 30 septembrie. În această zi de duminică, intuiţia poate fi salvatoare şi vă poate scoate din multe situaţii complicate. Luna se încheie excelent pentru unele zodii.

Iată previziunile astrologice ale zilei de duminică pentru toate zodiile:

Horoscop Berbec

Horoscopul zilei la Observator prezentat de Raluca Câmpean
Vezi și

Berbecii sunt intuitivi şi vor reuşi să anticipeze anumite situatii care le-ar putea produce neplaceri.

Pe acelaşi subiect

Horoscop Taur

Taurii sunt mult prea vulcanici si acest fapt le va aduce neplaceri. Ar fi spre binele lor sa ia situatiile usor si cu mai mult calm.

Horoscop Gemeni

Gemenii se vor loviti de o problema sentimentala mai veche pe care o credeau deja rezolvata, ei, bine, ea revine in actualitate.

Horoscop Rac

Racii au avut parte de un esec in iubire, iar astazi se decid sa o ia de la capat. Au din nou pofta de viata si reusesc sa faca din infrangere un nou izvor de energie. 

Horoscop Leu

Leii permit trecutului sa vina cu amintiri si vor fi macinati de o pasiune greu de stapanit. Indicat ar fi  sa lase trecutul in urma si sa se bucure de prezent!

Horoscop Fecioară

Fecioarele vor avea multe activitati de pus la punct. Forma excelenta in care se gasesc le va fi aliat in tot ceea ce vor intreprinde.

Horoscop Balanţă

Situaţia financiară a nativilor Balanta s-a îmbunătăţit, aşa că nu există o răsplată mai bună decât câteva zile departe de zgomotul oraşului.

Horoscop Scorpion

Cele mai ciudate dorinţe încep să prindă contur, astazi, pentru voi, dragi Scorpioni. Toate semnele vă arată că este momentul să acţionaţi în direcţia în care trebuie şi că toate visele pot deveni acum realitate.

Horoscop Săgetător

Pentru Sagetatori este o perioadă potrivită pentru transformări. Vor reuşi să scape rapid de obiceiurile nesănătoase. Asadar vor fi plini de energie şi încrezători.

Horoscop Capricorn

Acesta zi va fi una deosebita din punct de vedere sentimenta pentru Capricorni. Vor petrece mult timp alături de persoana iubita şi vor merge într-un loc special.

Horoscop Vărsător

Varsatorii şi nehotărârea merg mână în mână. Pentru a-şi simplifica ziua, ar trebui să fie fermi si să ia hotărâri cât au asul în mânecă.

Horoscop Peşti

Ultima zi din această lună va fi promiţătoare pentru nativii zodiei Peşti, vor avea o zi cu multe surprize, iar familia va fi responsabilă pentru acest fapt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Horoscop » Horoscopul zilei de 30 septembrie. Intuiţia poate fi salvatoare în această zi