Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei, 13 martie 2019. Zi norocoasă pentru burlaci!

Horoscopul dragostei, 13 martie 2019. Zi nococoasă pentru zodiile care încă nu și-au găsit un partener de viață. Pentru cei singuri, ar putea fi o zi de care să-și aducă aminte peste ani.

de Redactia Observator

la 13.03.2019, 08:09

Vezi și

Horoscopul dragostei, 13 martie 2019. Zi nococoasă pentru zodiile care încă nu și-au găsit un partener de viață. 

Pentru cei singuri, ar putea fi o zi de care să-și aducă aminte peste ani.

Horoscopul dragostei, 13 martie 2019 Pești

Peștii sunt sfătuiți să nu mai ceară de la ceilalți ceea ce ei nu oferă, pentru că ar putea fi acuzați că sunt egoiști și total lipsiți de empatie.

Horoscopul dragostei, 13 martie 2019 Berbec

Berbecii sunt sfătuiți astăzi să nu se lase copleșiți de emoția unui eveniment din viață lor și să acționeze cu mult calm și sinceritate.

Horoscopul dragostei, 13 martie 2019 Taur

Un mic conflict prevăd astrele pentru nativii Taur. Poate fi vorba de o discuție aprinsă cu persoană iubita ori cu cineva din familie.

Horoscopul dragostei, 13 martie 2019 Gemeni

Gemenii pot fi dați peste cap de cineva care pare că le face avansuri, însă totul este extrem de incert, iar starea de confuzie îi consumă foarte tare.

Horoscopul dragostei, 13 martie 2019 Rac

O stare de bine îi cuprinde pe nativii Rac, care pot trăi niște sentimente pe care nu le-au mai simțit de mult. Cupidon le-ar putea surâde nativilor singuri, spun astrele.

Horoscopul dragostei, 13 martie 2019 Leu

Dragi Leu, fiți mai blanzi cu voi înșivă și nu va mai judecați atât de aspru. Mare atenție că cineva din jur să nu va simtă slăbiciunile și să folosească asta în defavoarea voastră.

Horoscopul dragostei, 13 martie 2019 Fecioară

Fecioară sunt îndemnate să dea curs ideilor ceva mai îndrăznețe. Ezitarea nu ajută la nimic, iar uneori să lăsăți lucrurile să vină de la sine e cea mai bună idee.

Horoscopul dragostei, 13 martie 2019 Balanță

Nativii Balanță ar putea simți că sunt în plus într-o poveste. Fie e vorba de relația cu partenerul de viață, fie o prietenie la care țîn foarte mult nu mai e la fel că înainte.

Horoscopul dragostei, 13 martie 2019 Scorpion

Dragi Scorpion, dacă faceți o promisiune, asigurati-va că o și duceți la bun sfârșit, altfel riscați să va pătați imaginea în ochii celorlalți.

Horoscopul dragostei, 13 martie 2019 Săgetător

Săgetător se trezesc cu față la cearșaf și parcă nimic nu le convine. Absența cuiva în viață lor îi afectează pe mai multe planuri, dacă nu reușesc să își ia gândul de la asta.

Horoscopul dragostei, 13 martie 2019 Capricorn

O zi perfectă pentru tras linie și făcut planuri pe mai departe în ce îi privește pe Capricorni. Câteva ore petrecute în liniște, de unii singuri, e tot ce aveți nevoie.

Horoscopul dragostei, 13 martie 2019 Vărsător

O scurtă călătorie se întrevede în cazul Vărsătoriolor, lucru care îi va bucură nespus, pentru că aveau mare nevoie de o evadare din rutină zilnică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei, 13 martie 2019. Zi norocoasă pentru burlaci!