Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 13 septembrie 2019. O iubire din trecut, ispită irezistibilă

Horoscop dragoste 13 septembrie 2019. Unele zodii au şansa la fericire chiar sub nasul lor, însă refuză să creadă că este adevărat, alţii nu reuşesc să se desprindă de trecut. 

Horoscopul dragostei 13 septembrie 2019. O iubire din trecut, ispită irezistibilă Vezi și

Horoscop dragoste 13 septembrie 2019. Unele zodii au şansa la fericire chiar sub nasul lor, însă refuză să creadă că este adevărat, alţii nu reuşesc să se desprindă de trecut. 

Este o zi a confesiunilor şi a discuţiilor sincere!

Horoscop dragoste 13 septembrie 2019 Fecioară

Fecioarele i-ar putea lua pe multi prin surprindere cu o atitudine rece si vorbe... taioase. Spun verde in fata ceea ce cred, iar asta nu va pica bine oricui.

Horoscop dragoste 13 septembrie 2019 Balanță

O veste foarte importanta este posibil sa primeasca Balanţele. Poate fi vorba chiar de o mutare departe de casa, de o separare de cei dragi.

Horoscop dragoste 13 septembrie 2019 Scorpion

Scorpionii pot fi surprinsi sa gaseasca un umar de sprijin tocmai unde se asteptau mai putin. Au sanse sa castige astazi un prieten de mare nadejde.

Horoscop dragoste 13 septembrie 2019 Săgetător

Săgetătorii au sansa la fericire chiar sub nasul lor, insa parca refuza sa creada ca este adevarat si prefera sa se imbete cu apa rece. Daca voi, dragi nativi, nu va dati voie sa va gasiti linistea, nimeni nu v-o poate oferi cu forta.

Horoscop dragoste 13 septembrie 2019 Capricorn

Capricornii fac ce fac si ajung din nou sa suspine dupa o mare iubire. Nu reusesc sa se desprinda de trecut si de dorul de o persoana care s-a dovedit de atatea ori una toxica.

Horoscop dragoste 13 septembrie 2019 Vărsător

Ziua Vărsătorilor este presarata cu mici plimbari, rasfat si multa multa relaxare. De altfel, un inceput de weekend perffect pe care l-au tot asteptat.

Horoscop dragoste 13 septembrie 2019 Pești

Nativii Peşti afla ca cel mai bun prieten le este intuitia, acel al saselea simt care nu ii tradeaza niciodata. Daca isi asculta instinctul, vor avea numai de castigat.

Horoscop dragoste 13 septembrie 2019 Berbec

Berbecii au sansa de a pune capat unei suparari pe care o au de multa vreme pe suflet. Comunicarea cu persoana iubita incepe sa se imbunatateasca.

Horoscop dragoste 13 septembrie 2019 Taur

Faptele conteaza mult mai mult decat vorbele, iar Taurii vor afla asta pe pielea lor. O persoana se face remarcata in fata lor tinandu-si o promisiune care pentru altii a ramas doar la nivel de discutie.

Horoscop dragoste 13 septembrie 2019 Gemeni

Si Gemenii au ocazia astazi sa se lamureasca in privinta unei persoane din jurul lor. Cu rabdare, timpul va arata intotdeauna cine este demn de tinut aproape si cine nu.

Horoscop dragoste 13 septembrie 2019 Rac

Este o zi a confesiunilor si a discutiilor sincere pentru Raci! Cineva le face o marturisire care s-ar putea sa ii supere, insa adevarul este cu siguranta de preferat in fata amagirilor.

Horoscop dragoste 13 septembrie 2019 Leu

Iar nativii Leu ar putea intampina ceva probleme in relatia cu partenerul. Iar asta poate fi din cauza ca dedica prea mult timp profesiei si nu le mai ramane timp de petrecut cu familia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 13 septembrie 2019. O iubire din trecut, ispită irezistibilă