Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul dragostei 19 aprilie 2019. Pasiunea plutește în aer, e momentul să faci primul pas

Horoscop dragoste 19 aprilie 2019. Atmosferă încărcată de pasiune, între mai multe zodii, iar astfel de momente nu trec de la sine. Un simplu gest sau o privire cu subînțeles ar putea duce la o frumoasă poveste de iubire.

de Redactia Observator

la 19.04.2019 , 10:50

Horoscop dragoste 19 aprilie 2019. Atmosferă încărcată de pasiune, între mai multe zodii, iar astfel de momente nu trec de la sine. 

Un simplu gest sau o privire cu subînțeles ar putea duce la o frumoasă poveste de iubire.

Horoscop dragoste 19 aprilie 2019 Berbec

Horoscop dragoste
Vezi și

A început lupta pentru putere în relația voastră de cuplu dragi Berbeci. Partenerul pare să nu va mai înțeleagă, iar asta crează un oarecare dezechilibru.

Horoscop dragoste 19 aprilie 2019 Taur

O zi cam agitată pentru Tauri, ei fac schimbări radicale pe plan sentimental, iar la prânz cunosc mai multe persoane importante, posibili parteneri de afaceri.

Horoscop dragoste 19 aprilie 2019 Gemeni

Gemenii au planuri mari de viitor și pentru asta vor avea și sprijinul familiei. Entuziasmul îi va ajută să își atingă mai repede țelurile.

Horoscop dragoste 19 aprilie 2019 Rac

Romantismul îi împinge astăzi pe Raci să facă lucruri aparent nebunești pentru persoană iubita. Aceștia își vor arată iubirea prin gesturi surprinzătoare.

Horoscop dragoste 19 aprilie 2019 Leu

Starea de melancolie pe care o reșit astăzi Leii se datorează problemelor sentimentale. Indicat ar fi să organizeze o ieșire în oraș cu prietenii.

Horoscop dragoste 19 aprilie 2019 Fecioară

Și Fecioarele vor fi puțîn indispuse în această dimineață din cauza unor neplăceri în plan sentimental, însă totul se va rezolvă în scurt timp.

Horoscop dragoste 19 aprilie 2019 Balanță

Balanțele vor începe weekendul cu o veste extrem de bună. Acest lucru le va ajută foarte mult din punct de vedere moral.

Horoscop dragoste 19 aprilie 2019 Scorpion

Nativii zodiei Scorpion nu au stare deloc. Au chef să iasă în oraș, să urce pe munte sau să alerge în parc. Indiferent ce vor alege, distracția este garantată.

Horoscop dragoste 19 aprilie 2019 Săgetător

Nici Săgetătorii nu vor duce lipsa de energie, așa că ziua de azi va fi plină de activități pe care nu le-au mai făcut, însă la final vor să repete experiențele.

Horoscop dragoste 19 aprilie 2019 Capricorn

Iubirea plutește în aer pentru Capricorni, sunt romantici iar seducția este la cote maxime, iar dacă sunt într-o relație a venit momentul să treacă la următorul nivel si sa devină părinți.

Horoscop dragoste 19 aprilie 2019 Vărsător

Varsatorii au nevoie de atenţia persoanei iubite, sunt nemultumiţi de singurătate şi sunt pe care să ia decizii tranşante în relaţia lor.

Horoscop dragoste 19 aprilie 2019 Pești

Iar Peștii sunt nervoşi astăzi, iar această stare le poate afecta toate plaurile. Este recomandat să evitați călătoriile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 19 aprilie 2019. Pasiunea plutește în aer, e momentul să faci primul pas