Antena Meniu Search
x

Horoscopul săptămânii 11 - 17 noiembrie 2019. Berbecii vor lua decizii importante legate de cariera şi de viaţa lor

Începem cu nativii Scorpion care, deja ştim, sunt favoriţii zodiacului în această perioadă. La capitolul comunicare staţi foarte bine, iar cei care vă căutaţi un loc de muncă, veţi avea oferte de nerefuzat mai ales din punct de vedere financiar.

de Redactia Observator

la 11.11.2019, 15:26

Vezi și

Începem cu nativii Scorpion care, deja ştim, sunt favoriţii zodiacului în această perioadă. La capitolul comunicare staţi foarte bine, iar cei care vă căutaţi un loc de muncă, veţi avea oferte de nerefuzat mai ales din punct de vedere financiar.

Şi Săgetătorii sunt foarte comunicativi, mai ales dacă au de suţinut un discurs sau un punct de vedere în faţa superiorilor. Iar dragostea vă bate la uşă, aşa că fiţi deschişi la orice discuţie chiar şi pe internet.

Vraja iubirii îi va provoca pe Capricornii să nu mai ţină cont de reguli. Căsătoriţi sau nu, singuri sau într-o relaţie, curajul vostru va întrece multe limite. Sunteţi şi foarte creativi mai ales dacă alegeţi să redecoraţi.

Andreea, Olivia, Vali şi, evident, ceilalţi Vărsătorii, mare atenţie în zona relaţiilor de iubire. Aţi putea fi confuzi în această perioadă din cauza unor dezamăgiri, însă, orice decizie care implică despărţire, acum cât Mercur este retrograd, nu se va materiliaza pentru că vă veţi împăca după 20 noimebrie.

Peştii vor fi foarte intuitivi în această săptămână. Asta vă va ajuta dacă aveţi de luat decizii importante privind semnarea unui contract. Totuşi, citiţi cu atenţie!

Nativii Berbec vor lua decizii importante legate de cariera şi de viaţa lor, iar asta poate presupune o relocare. Iar pe zona iubirii, s-ar putea strecura o relaţie la distanţă.

Continuăm horoscopul săptămânii cu nativii Taur care vor să facă multe lucruri, nu prea le ies şi devin agitaţi, confuzi. Sfatul astrelor este să scoateţi în evidenţă calităţiile pe care le-aţi ascuns din cauza unui posibil eşec.

Gemenii vor fi mediatori în familie în cazul unui conflict. Veţi avea o perioadă complicată în plan amical, prieteni care nu îşi respectă promsiunile sau au un comportament neadecvat.

În schimb Racii, se bucură de sprijinul pretenilor şi vor întâlni oameni care vor juca un rol important în viitor. Iar pe zona financiară aţi putea face cam multe economii, ceea ce nu este rău, dar nu exageraţi.

Nativii Leu se vor reinventa şi vor ieşi în evidenţă fie prin aspect, fie prin ideile lor. Avertismentul astrelor este să nu faceţi tranzacţii, cereri pentru credit sau alte chestiuni bancare.

Fecioarele vor rezolva orice probleme financiare, iar această săptămână este potrivită dacă vreţi să aplicaţi pentru un nou loc de muncă.

Iar Balanţele vor trece printr-o transformare uimitoare şi vor reuşi să-şi pună ordine în viaţă. Există şi o parte negativă, aţi putea avea un conflict cu o persoană, însă, în urma lui vă veţi elibera de un om să spunem... mult prea curios.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscopul săptămânii 11 - 17 noiembrie 2019. Berbecii vor lua decizii importante legate de cariera şi de viaţa lor