Antena Meniu Search
x

Horoscopul săptămânii 2 - 8 decembrie 2019. Peștii sunt foarte atenţi la detalii

Începem cu nativii Săgetătorii care sunt printre norocoşi dpdv profesional. Cei care vreţi să vă schimbaţi locul de muncă, săptămâna aceasta este perfectă pentru planuri de viitor. În acelaşi timp, ar fi bine să faceţi o listă cu plusuri şi minusuri în plan personal.

de Redactia Observator

la 02.12.2019, 14:55

Vezi și

Începem cu nativii Săgetătorii care sunt printre norocoşi dpdv profesional. Cei care vreţi să vă schimbaţi locul de muncă, săptămâna aceasta este perfectă pentru planuri de viitor. În acelaşi timp, ar fi bine să faceţi o listă cu plusuri şi minusuri în plan personal.

Capricornii stau foarte bine la capitolul comunicare. Vă împrieteniţi cu persoane importante care vă pot ajuta pe viitor în chestiuni delicate, iar dacă există neînţelegeri cu cei din jur le clarificaţi numaidecât.

Veşti excelente pentru Vărsătorii care s-au gândit la un proiect. Urmează o perioadă în care aveţi şansa să lucraţi la el şi mai mult de atât, puteţi obţine şi sponsorizări. Puneţi accept pe instinct şi nu uitaţi să vă încărcaţi bateriile din când în când.

Nativii Peşti sunt foarte atenţi la detalii, iar asta îi ajută să urce la un alt nivel în ceea ce priveşte cariera. Sunteţi sociabili şi plăcuţi de cei din jur, dar simţiţi că aveţi nevoie de o schimbare, iar astrele vă recomandă să vă concentraţi pe aspect.

Relaţiile amoroase pot avea de suferit dacă Berbecii nu apelează la diplomaţie. Însă dacă vorbim de finanţe, afaceri, carieră aveţi ocazia să reluaţi o chestiune în care v-aţi blocat la un moment dat. Iar bonus alegeţi înţelept în legătură cu asocieri sau parteneriate noi, aşa că. mult succes!

Taurii trebuie să fie atenţi la abordare! Vreţi să exploraţi mai mult şi aveţi şansa să vă schimbaţi perspectiva, dar doar dacă ieşiţi din rutina tipică şi nu încercaţi să controlaţi tot. Astfel şi pe zona finanţelor aveţi împliniri.

Continuăm horoscopul săptămânal cu nativii Gemeni. Poveştile de iubire sunt foarte condimentate în cazul vostru, dar doar dacă voi sunteţi cei care pun primul ingredient. Sunteţi direcţi, iar asta este o abordare foarte bună mai ales în afaceri.

Şi Racii stau foarte bine pe plan sentimental. Dacă au existat probleme în relaţii, se şterg cât aţi clipi, iar o a doua şansă face minuni. Astrele vă recomandă să aveţi încredere în oamenii care vă dau sfaturi în perioada aceasta pentru că intenţiile vor fi sincere.

În ceea ce îi priveşte pe Lei, va fi o săptămână. să spunem domestică. Veţi reuşi să finalizaţi lucrări pentru casă, iar nativii care încă nu s-au aşezat la casa lor vor deveni mult mai resposabili.

Fecioarele sunt şi ele axate pe familie şi pe cumpărăturile pentru locuinţă. Veţi avea o perioadă foarte liniştită alături de persoana iubită, dar este posibil să aflaţi un adevăr care să vă schimbe dorinţele cu privire la relaţii.

În schimb Balanţele, fac bani uşor, dar. îi pot cheltui la fel de repede. Sectorul comunicării trebuie să-l fructificaţi, iar dacă începeţi un proiect nou nu uitaţi să cooptaţi persoane de încredere.

Iar Scorpionii sunt foarte bine susţinuţi pe zona investiţilor. Diplomaţia ajută aşa încercaţi să nu aveţi cerinţe exagerate sau să fiţi dicatori. Mizaţi mai degrabă pe negociere şi puţină indulgenţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscopul săptămânii 2 - 8 decembrie 2019. Peștii sunt foarte atenţi la detalii