Antena Meniu Search
x

Horoscopul săptămânii 25 noiembrie - 1 decembrie 2019

Săgetătorii stau foarte bine la capitolul acte, documente şi mai ales procese - fără dubii, veţi avea câştig de cauză. În schimb, pe partea sentimentală astrele prevăd un conflict. Fie sunteţi trădaţi, fie veţi călca strâmb, aşa că mare atenţie.

de Redactia Observator

la 25.11.2019, 15:28

Vezi și

Săgetătorii stau foarte bine la capitolul acte, documente şi mai ales procese - fără dubii, veţi avea câştig de cauză. În schimb, pe partea sentimentală astrele prevăd un conflict. Fie sunteţi trădaţi, fie veţi călca strâmb, aşa că mare atenţie.

În schimb, viaţa de cuplu a Capricornilor- mai ales a celor căsătoriţi, este în plină armonie. Este perioada perfectă să vă faceţi planuri de viitor, dar nici să nu vă gândiţi să aplicaţi în perioada aceasta pentru credite.

Nativii Vărsător trebuie să îşi ţină nervii sub control. Tindeţi să vă răzbunaţi pe oameni nevinovaţi din cauza unor frustrări pe care le-aţi acumulat în ultimele luni. Încercaţi să vă temperaţi şi să vă ocupaţi timpul cu rezolvarea chestiunilor familiale.

Pentru Peşti secretul în viitoarele parteneriate, asocieri sau chiar relaţii de iubire, este prudenţa. În schimb, creativitatea nu are limite şi nici călătoriile, sectoare pe care le puteţi dezvolta cât mai mult.

Iar nativii Berbec sunt hotorâţi să spună ce gândesc. De obicei evitaţi să vă exprimaţi nemulţumirile, dar zilele acestea o veţi face fără remuşcări - aviz celor care v-au supărat. În plus va fi o săptămâna transformaţională începând de la cum vă beţi cafeaua şi pâna la viitoarele călătorii.

Taurii au o săptămână excelentă pe plan. personal, profesional, financiar. Ei bine, vă spun puţin mai târziu, atât pentru moment.

Continuăm horoscopul săptămânal cu nativii Gemeni care au noroc în parteneriate şi asocieri, iar bonus se descură excelent la capitolul negocieri. Aşadar, este o săptămâna perfectă pentru afimare sociala dacă apelaţi la organizare şi curaj.

Pentru Raci succesul sau insuccesul depinde de starea lor de spirit. Aveţi multă energie şi comunicaţi foarte bine, ocazie cu care vă puteţi schimba viaţa. Analizaţi cu atenţie prieteniile şi parteneriatele pe care le aveţi, poate ar trebui să modificaţi ceva.

Leilor le lipseşte curajul să se certe cu cineva. Chiar dacă familia nu este de acord cu partenerul vostru, astrele vă recomandă să nu lăsaţi nimic să vă demoralizeze.

La capitolul relaţii Fecioarele stau foarte bine, în consecinţă îşi vor face multe planuri. Schimbări ar putea apărea şi în plan financiar, mai ales că un nou job care implică o relocare ar putea să îşi facă apariţia.

Balanţele trebuie să fie atente la acte şi la zona financiară. Pot apărea erori din trecut pe care trebuie să le rezolvaţi, dar nu uitaţi să vă ocupaţi şi de familie.

Iar nativii Scorpion se descurcă excepţional în proiectele de grup. Lucrul în echipă este punctul vostru forte săptămâna aceasta, mai ales că o nouă idee de parteneriat va avea rezultatate foarte bune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscopul săptămânii 25 noiembrie - 1 decembrie 2019