Video

Horoscopul zilei, 1 ianuarie 2021. Poveşti de iubire şi trăiri intense

De Rosse Stan.
Publicat: 01.01.2021, 09:40.
Actualizat: 01.01.2021, 09:40

2021 este anul dragostei. Iată cine sunt norocoşii zodiacului şi ce este scris în stele din punct de vedere al relaţiilor.

BERBECII sunt primii pe listă! Relaţiile care nu sunt benefice le veţi încheia încă din primele zile ale acestui an, însă, foarte posibil cu multă agitaţie şi conflicte. Partea bună este că veţi găsi persoana potrivită şi anul acesta vă puteţi logodi sau căsători.

TAURII îşi întâlnesc sufletul pereche! Veţi lua decizii importante privind viaţa personală, şi, cel mai interesant, este că vă veţi găsi liniştea alături de o persoană care este opusul vostru din toate punctele de vedere.

Pentru GEMENI, iubirea vine în mediul online. Este foarte posibil să vă îndrăgostiţi de o persoana dintr-o altă cultură sau de altă religie, iar asta implică multe călătorii sau chiar relocări. A doua variantă, offline, este idila cu un coleg de muncă.

Şi RACII se pot îndrăgosti de cineva de la serviciu, dar la ei este vorba de şefi. Cert este că aceste legături vă ajută atât în dezvoltarea personală, cât şi profesional.

LEII vor selecta cu atenţie relaţiile pe care vor să le păstreze sau nu. Este posibil ca cele care nu funcţionau să se finalizeze cu o pauză sau chiar un divorţ. Dar vestea bună este că după luna august, totul vă merge strună.

Nativii FECIOARĂ încep mai multe poveşti de iubire, în prima parte a anului, perioadă care va fi destul de tumultoasă. Însă după luna mai, veţi face cunoştinţă cu dragostea adevărată şi puteţi chiar să vă aşezaţi la casa voastră.

Nimeni nu le stă în cale BALANŢELOR! Veţi şti foarte clar ce aşteptări aveţi de la partener şi ce nu puteţi tolera într-o relaţie, iar în 2021 căsătoria nu este exclusă.

SCORPIONII sunt foarte seducători. Vă doriţi o relaţie intensă, atât sentimental, cât şi intelectual. Puteţi obţine asta, dacă sunteţi mai sociabili şi vă implicaţi în activităţi de grup pentru a cunoaşte oameni noi. Puteţi începe o relaţie şi pe reţelele de socializare.

Dacă SĂGETĂTORII se pregătesc să se mute, relocarea vine la pachet şi cu schimbarea partenerului de viaţă. Persoana pe care o cunoaşteţi vă va oferi o relaţie pasională, dinamică şi fără conflicte.

CAPRICORNII au parte de poveşti karmice. Indiferent de obstacole, le veţi trece cu brio şi clopotele de nuntă nu vor lipsi dacă sunteţi hotărâţi.

Nativii VĂRSĂTOR au activat sectorul dragostei. Practic, aveţi noroc din plin. Iniţial, ceea ce nu funcţionează se va încheia de la sine. Iar ulterior, vă veţi îndrăgosti, posibil şi la prima vedere, iar această persoană vă ajută să vă maturizaţi şi vă oferă pasiunea la care visaţi.

Norocul este pe semnul PEŞTILOR. Veţi găsi dragostea fie la serviciu, fie asociată cu o călătorie. Important este să lăsaţi garda jos pentru a o lăsa să intre.

Sursa: youtube.com/AstrologAlexandraComan

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.