Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 1 noiembrie 2020. Nativii Săgetător pot avea parte de accidente

Luna, planeta emoțiilor, face două trigoane, cu Jupiter și cu Pluto. Tocmai de aceea, astăzi suntem orientați către lucrurile materiale și riscăm să facem cheltuieli nedorite.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 01.11.2020, 08:57

Vezi și
  • Nativii Gemeni nu prea respectă deadline-urile de la serviciu.
  • Fecioarele sunt foarte empatice azi, mai ales cu rudele.

Berbecii nu vor fi tentați să facă shopping ci să se certe. Cei din jur ar putea interpreta greșit un gest sau un cuvânt așa că mare atenție cum vă exprimați.

În familie, și Taurii ar putea să aibă parte de neînțelegeri, dar vestea bună este că puteți achiziționa ceea ce vă doreați la un preț foarte bun.

Nativii Gemeni nu prea respectă deadline-urile de la serviciu așa că programul de la job se va prelungi inclusiv azi, iar cei care plănuiți o mutare sau o relocare, astăzi este ziua potrivită.

Dacă zilele trecute impulsivitatea i-a dominat pe Raci, astăzi, calmul caracteristic îi ajută în negocieri, calcule financiare, dar și la cumpărături.

Leii au o imaginație foarte bogată, iar asta îi ajută mai ales în sectorul comunicării. Fiți creativi, dar folosiți-vă și de partea rațională. 

Fecioarele sunt foarte empatice azi, mai ales cu rudele. Dacă problemele de sănătate ale apropiaților par destul de grave, în următoarele zile totul se va regla.

Luna plină le ajută pe Balanțe să găsească împăcare într-un conflict dureros. Detașați-vă de ceea ce vă consumă energia și socializați mai mult cu prietenii.

Deși prietenii Scorpionilor caută sprijin și sfaturi, nu este momentul să vă lăsați pe locul 2 și să spuneți "prezent". Ocupați-vă întâi de liniștea și de fericirea voastră.

Atenționarea legată de accidentele din trafic este valabilă și astăzi pentru Săgetători. Riscul este destul de ridicat, așa că încercați să stați acasă dacă nu aveți întâlniri urgente.

Capricornii vor fi sufletul petrecerii chiar dacă nu există vreo petrecere. Sunteți plini de energie și reușiți să le schimbați starea celor care nu se simt bine.

Nativii Vărsător este posibil să se piardă în traduceri, mai ales dacă încercați să interpretați emoțiile sau gesturile celor din jur. Renunțați la imaginație și fiți cu picioarele pe pământ, ca să înțelegeți esența mesajelor.

Peștii, ca și ieri, ar putea avea probleme în cuplu. Recomandarea stelelor rămâne aceeași. Fiți optimiști pentru că împăcările sunt foarte probabile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 1 noiembrie 2020. Nativii Săgetător pot avea parte de accidente