Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 10 decembrie. Dragostea plutește în aer

Horoscopul zilei 10 decembrie 2020. Venus, planeta iubirii şi a banilor, face un aspect de trină cu planeta intuiţiei, Neptun. Asta înseamnă că vom rezolva chestiuni pe plan amoros, dar şi financiar.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 15.12.2020, 12:20

Vezi și
  • Pe Raci o persoană încăpăţânată îi poate enerva la maximum.
  • Săgetătorii îşi vindecă rănile emoţionale doar dacă le povestesc celorlalţi ce îi doare.

Berbecii vor întâmpina dificultăţi în găsirea echilibrului emoţional. Mare atenţie la modul prin care vreţi să îl obţineţi ca să nu îi răniţi pe cei din jur.

Şi Taurii vor să îşi găsească liniştea, dar nu vor reuşi până când nu spun cu voce tare ce îi deranjează cu adevărat. Ordinea sufletească vine abia după ce vă exprimaţi nemulţumirile.

Gemenii sunt orientaţi către rezolvarea problemelor ce ţin de casă. Iar dacă plănuiţi să vă mutaţi, astăzi este ziua perfectă.

Pe Raci o persoană încăpăţânată îi poate enerva la maximum. Chiar dacă îi explicaţi, îi arătaţi sau îi desenaţi, nu e de acord cu voi, dar supriza este că, după ce vă calmaţi, veţi ajunge şi voi la concluzia că are dreptate.

Nativii Leu nu se pot baza azi pe logică, tocmai de aceea este posibil să facă greşeli. Aşa că cel mai bine ar fi să vă notaţi cu sfinţenie ce aveţi de făcut şi să nu vă abateţi de la program.

Fecioarele care aşteaptă un răspuns legat de nişte bani, o ofertă de job, o vânzare sau o achiziţie, îl vor primi azi şi va fi unul pozitiv. Deşi sunt mici şanse, dacă sunteţi refuzaţi, înseamnă că acel lucru nu ar fi fost benefic pe viitor.

Balanțele vor avea o zi stresantă. Încercaţi să fiţi cât mai calme în relaţia cu prietenii, şefii şi familia.

O femeie îi ajută pe Scorpioni să rezolve ceva legat de nişte acte, solicitări sau chestiuni juridice. În plus, veţi primi un răspuns pozitiv privind înscrierea la un curs sau participarea la un eveniment.

Săgetătorii îşi vindecă rănile emoţionale doar dacă le povestesc celorlalţi ce îi doare. Staţi foarte bine la capitolul comunicare, dar nu vă grăbiţi să semnaţi contracte.

Nativii Capricorn au multă energie, iar asta îi ajută să rezolve problemele neaşteptate care apar pe parcursul zilei.

Vărsătorii se pot lovi de refuzuri, dar nu trebuie să se panicheze. Veţi găsi soluţii eficiente şi rapide, chiar şi în cele mai complicate situaţii.

Iar Peștii vor obţine foarte multe lucruri dacă dau dovadă de diplomaţie în comunicare. O femeie poate fi elementul cheie în ceea ce priveşte jobul.

Sursa: youtube.com/AstrologAlexandraComan

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 10 decembrie. Dragostea plutește în aer