Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 10 noiembrie 2020: Vărsătorii sunt îngrijorați în privința banilor

Venus tranzitează semnul Balanţei şi face opoziţie cu Marte. Ce înseamnă asta, de fapt? Dragostea pluteşte în aer sau, mai bine zis... pasiunea.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 10.11.2020, 08:38

Astrolog: Alexandra Coman Vezi și
  • Nativii Gemeni ar fi bine să evite mediul online.
  • Fecioarele ar trebui să stea departe de colegii care îi provoacă.

Berbecii au de reglat chestiuni importante privind nişte acte sau cereri care aşteaptă aprobare. Concentraţi-vă mai mult pe planul intelectual, pentru că nu este o zi favorabilă activităţilor fizice.

Taurii au nevoie de susţinere emoţională. Încercaţi, totuşi, să nu deveniţi prea ataşaţi de compasiunea şi de sfaturile celorlalţi.

Nativii Gemeni ar fi bine să evite mediul online, în special ceea ce îi distrage de la muncă. Concentraţi-vă pe job astăzi!

Dacă Racii sunt nostalgici şi se gândesc la trecut, este momentul perfect să renunţe. Indiferent dacă vorbim de relaţii, persoane sau activităţi.

Leii se obosesc cu lucruri mărunte, în loc să se concentreze pe chestiunile importante. Revizuţi-vă lista de priorităţi, pentru că e posibil să rataţi un deadline într-un proiect important.

Fecioarele ar trebui să stea departe de colegii care îi provoacă. Bârfele sau resentimentele nu ar trebui să vă afecteze, dacă nu vreţi să generaţi un conflict.

Dacă Balanțele se simt singure, deşi lista de prieteni este lungă, ar trebui să schimbe ceva. Anturajul este tema pe care o aveţi azi de rezolvat, aşa că faceţi o selecţie.

Astrele îi favorizează pe Scorpioni în două sectoare: casa şi familia. Puteţi să reamenajaţi sau să faceţi reparaţii, iar în relaţia cu rudele sunteţi un pilon important al rezolvării problemelor.

Săgetătorii ar trebui să îşi exprime nemulţumirile cu mai multă convingere. Chiar dacă sunt în raport cu persoane foarte apropiate pe care nu vreţi să le supăraţi.

Capricornii vor să se implice în proiecte sociale. Simţul civic atinge cote înalte, aşa că nu ezitaţi să vă ajutaţi comunitatea dacă aveţi ocazia.

Nativii Vărsător sunt îngrijoraţi în privinţa banilor. Analizaţi ultimele cheltuieli şi vedeţi dacă aţi exagerat. Poate nu ar fi o idee rea să economisţi mai mult.

Peștii aşteaptă un răspuns din partea unei instituţii și trebuie să mai aibă răbdare. În zilele următoare veţi primi noi informaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 10 noiembrie 2020: Vărsătorii sunt îngrijorați în privința banilor