Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 10 octombrie 2020. Un moment de redefinire

Astăzi Crucea Cosmică este deja formată pe deplin între Soare, Jupiter, Marte şi Lună. Este un moment de redefinire a noastră, musai însoţit de o analiză asupra planurilor de viitor.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 10.10.2020, 11:35

sursa: astrolog Alexandra Coman Vezi și
  • Astăzi Crucea Cosmică este deja formată pe deplin între Soare, Jupiter, Marte şi Lună. Este un moment de redefinire a noastră, musai însoţit de o analiză asupra planurilor de viitor.

Berbecii au de lucru pe plan amoros. Indiferent dacă vorbim de un simplu flirt, un început de relaţie sau chiar şi o căsnicie, trebuie să vă consultaţi cu inima voastră şi să luaţi decizii în consecinţă.

Taurii, în schimb, ar trebui să pună accent pe sănătate. Epuizarea şi stresul cauzate de job sunt un motiv de îngrijorare, aşa că focusaţi-vă asupra voastră.

Cariera Gemenilor are mari şanse să prindă aripi. Dar dacă vreţi să şi zburaţi, daţi dovadă de disciplină, ordine şi structuri puse la punct.

La Raci este vorba despre prieteni. Desigur, doar cei care merită cu adevărat atenţia voastră. Ceilalţi ar fi bine să îi evitaţi sau să eliminaţi din viaţa voastră.

Lei trebuie să reflecte asupra asocierilor, parteneriatelor şi a anturajului. Un refresh în ceea ce priveşte raportul de forţă între ele este esenţial.

Dacă Fecioarele caută un alt loc de muncă, este ziua potrivită pentru o schimbare. Evoluţia voastră este importantă, aşa că nu fiţi emoţionali când vine vorba de alegeri majore.

Problemele birocratice le pot da Balanțelor bătăi de cap, aşa că singura soluţie este să verifice de două ori actele, documentele sau hârtiile de pe birou.

O persoană sau o situaţie le influenţează starea Scorpionilor. Astrele vă recomandă să vă detaşaţi de energiile negative... definitiv.

Şi Săgetătorii trebuie să fie egoişti şi să îi lase pe cei din jur să se descurce singuri. Întrebaţi-vă astăzi cum puteţi să vă ajutaţi pe voi înşişi?!

Capricornii îşi vor face un serviciu dacă încep să economisească bani. Doar astfel vor veni veşti bune pe plan financiar.

Nativii Vărsător se simt creativi, iar cea mai bună variantă este să considere locuinţa o pânză ce necesită puţină culoare.

Iar Peștii trebuie să se concentreze pe prezent şi să găsească activităţi sau persoane care să îi inspire.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, nu uitaţi să vă regândiţi planurile şi să luaţi decizii care sunt în beneficiul vostru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 10 octombrie 2020. Un moment de redefinire