Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 11 august 2018. Relaxare, o surpriză neaşteptată şi mici câştiguri

Horoscop 11 august 2018. Început de weekend relaxant pentru mulţi nativi ai zodiacului: mici călătorii, clipe deosebite în compania partenerului de viaţă, o zi cu mare încărcătură emoţională.

Vezi și

Horoscop 11 august 2018. Început de weekend relaxant pentru mulţi nativi ai zodiacului: mici călătorii, clipe deosebite în compania partenerului de viaţă, o zi cu mare încărcătură emoţională.

Iată cu ce noutăţi vine sfârşitul de săptămână pentru fiecare zodie: 

Horoscop 11 august 2018 Leu

Weekend-ul vine cu o veste excelentă pentru Lei din punct de vedere personal. Nu este exclus să primeasca niște bani pe care îi așteptau de mult timp

Horoscop 11 august 2018 Fecioară

Multă liniște, odihnă și relaxare. Cam de asta vor avea parte Fecioarele astazi și vor  simți că în sfârșit pot respira. 

Horoscop 11 august 2018 Balanţă

In schimb Balantele simt nevoia de mai multă mișcare, aşadar astăzi vor iesi  la o plimbare prin oraș, poate chiar într-un parc. 

Horoscop 11 august 2018 Scorpion

Dragi Scorpioni treceți printr-o perioadă în care trăiți fiecare sentiment la maximum.  Asta înseamnă fie că plângeți atunci când simțiți orice urmă de durere, fie radeți încontinuu și îi anunțați pe toți din jur despre cât de fericiți sunteți.

Horoscop 11 august 2018 Săgetător

Sagetatorii vor avea parte de o zi deosebita din punct de vedere sentimental. Vor petrece mult timp alaturi de partenerul de viata si vor merge intr-un loc special.

Horoscop 11 august 2018 Capricorn

Capricornii dispun de o suma de bani pe care sunt dornici sa o cheltuie. Fie isi vor achizitiona un produs pe care il cautau de multa vreme, fie isi vor schimba garderoba.

Horoscop 11 august 2018 Vărsător

Dragi Varsatori, ati tras lozul cel mare pentru ca veti primi astazi o informatie care va va ajuta sa va imbunatatiti starea materiala.

Horoscop 11 august 2018 Peşti

Pentru nativii zodiei Pesti ziua incepe foarte bine cu o veste primita de la cineva foarte drag, Si asta nu e tot pe seara se anunta si o vizita surpriza. 

Horoscop 11 august 2018 Berbec

Dragi Berbeci, partenerul de viata va acapareaza cu gesturi tandre si declaratii de iubire. Va vor prinde bine aceste clipe in compania sa si va vor umple de energie.

Horoscop 11 august 2018 Taur

Taurii simt nevoia sa evadeze si pun la cale o iesire din oras. Le va prinde bine aceasta escapada chiar daca va fi doar pentru cateva ore.

Horoscop 11 august 2018 Gemeni

Gemenii au parte de surpriza vieții lor! Sunt răsfățați de persoana iubită, iar seara vine cu o cină romantică.

Horoscop 11 august 2018 Rac

Iar Racii vor avea o zi plina de armonie. Linistea familiala ii face sa fie zambitori si sa nu dea inapoi de la nimic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei de 11 august 2018. Relaxare, o surpriză neaşteptată şi mici câştiguri