Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 11 februarie 2021. Gemenii vor să îşi schimbe viaţa, iar Peștii au probleme financiare

Horoscop 11 februarie 2021. Astăzi este Lună Nouă în Vărsător. Asta înseamnă că vom găsi soluţii pentru problemele care ne-au ţinut pe loc în ultimul timp, şi, ca la orice lună nouă este bine să începem lucruri, activităţi, relaţii.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 11.02.2021, 14:14

Vezi și
  • Pe Tauri discuţia cu un şef le aduce multe răspunsuri în privinţa carierei.
  • Gemenii vor să îşi schimbe viaţa şi să înceapă lucruri noi.

Citeşte şi: Horoscopul de mâine, 12 februarie 2021

BERBECII sunt pragmatici şi pregătiţi să ajute pe oricine dacă li se solicită ajutorul. Este o zi bună să vă evaluaţi prieteniile şi proiectele în care sunteţi implicaţi.

Pe TAURI discuţia cu un şef le aduce multe răspunsuri în privinţa carierei. Păstraţi informaţiile care vă ajută şi folosiţi-le în favoarea voastră.

GEMENII vor să îşi schimbe viaţa şi să înceapă lucruri noi. Iar discuţiile legate de o călătorie nu sunt excluse.

La RACI atenţia se concentrează pe achiziţia unei case sau reamenajarea locuinţei. Implicaţi-vă cât mai mult ca să aveţi parte de rezultate bune.

Nativii LEU discută azi despre un nou job, care implică şi un salariu mai mare. Fiţi atenţi la oportunităţi, însă, nu vă grăbiţi să daţi un răspuns.

Pentru FECIOARE sănătatea şi nutriţia sunt cuvintele cheie. Încercaţi să găsiţi soluţii cât mai eficiciente dacă simţiţi nevoia unei schimbări.

Ca şi Leii, BALANŢELE stau bine la capitolul serviciu. Un nou loc de muncă poate apărea azi, aşa că nu rataţi această şansă dacă vă surânde ideea.

Şi SCORPIONII sunt bine aspectaţi la job, dar la ei se va combina şi cu planul personal. O persoană nou-venită vă poate face inima să bată mai repede.

SĂGETĂTORII au de discutat chestiuni legislative imporatante, aşa că ar trebui să îşi focuseze atenţia doar în această direcţie pentru a rezolva totul azi.

Conversaţiile aprinse nu sunt excluse când vorbim de CAPRICORNI. Este vorba de un control, o evaluare.

VĂRSĂTORII îşi vor desfăşura activitatea în special prin discuţii telefonice sau prin intermediul online-ului. Poate fi vorba şi de un eveniment, însă, important este să verificaţi de două ori informaţiile.

Iar PEŞTII au parte de blocaje financiare, dar discuţia cu famalia îi determină să găsească noi surse de venit.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Sursa: youtube.com/AstrologAlexandraComan

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 11 februarie 2021. Gemenii vor să îşi schimbe viaţa, iar Peștii au probleme financiare